E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
WIN EURASIA, 10-13 Kasım 2021 Tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde!

Geçtiğimiz yılı 130 milyar dolara yakın ihracatla kapatan Türkiye imalat sanayisinin bir numaralı fuarı olan WIN EURASIA 2021’i Ticaret Bakanlığı destek kapsamına aldı. Bakanlığın, ihracat stratejileri ve ekonomik öncelikler doğrultusunda yurtiçinde desteklediği sayılı fuarlar arasında yer alan WIN EURASIA’ya katılacak firmalar bu kapsamda önemli teşviklerden yararlanabilecek. WIN EURASIA Genel Müdür Yardımcısı Belkıs ERTAŞKIN, “İmalat sanayisi ve endüstride faaliyet gösteren firmalar, WIN EURASIA 2021’de yer alarak, Ticaret Bakanlığı’nın katılımcılarımıza sağladığı desteklerden yararlanabilecekler. Bir tarafta Ticaret Bakanlığı desteği katılımcılarımızın fuar bütçelerini rahatlatırken, diğer tarafta WIN’in sunacağı küresel ticaret olanakları, firmalar açısından eşsiz birer fırsat olacak.” dedi.

 

Uzun bir aradan sonra 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik, yeniden endüstriyel dönüşümün buluşma platformunu oluşturacak. Bu sene ilk defa hibrit bir şekilde gerçekleşecek fuara, geleneksel fiziksel stantlarla katılımın yanı sıra dijital ortamda da katılım mümkün olacak. Organizasyona bu yıl yine Hannover Fairs Turkey ’in sektöre dair organize etmiş olduğu eşsiz konferanslar eşlik edecek. Yüz yüze buluşmaları özleyen tüm iş insanları, 4 günlük fiziksel fuar süresince, toplantılarını yeni eşleştime platformu üzerinden organize edip, maksimum verim alabilecekleri şekilde takvimlerini yönetebilecekler. Bu platform, özlenen yüz yüze toplantıların yanı sıra dijital ortamda yapılacak toplantılar için de kullanılabilecek.

 

Deutsche Messe’nin her zaman ‘’önce sağlık’’ bakış açısıyla hareket ettiğini vurgulayan Belkıs ERTAŞKIN “Elbette 10-13 Kasım tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey olarak tüm taşeronlarımız ve fuar merkeziyle koordineli çalışıp, gerekli her türlü önlemi alacağız.” şeklinde ifade etti.

Paylaş Tweet Paylaş
1455 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM