E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
EuroBLECH 2020 İlave Sergi Salonunu Duyurdu

Euroblech

Hannover Fuar Merkezi’nin 26 numaralı yeni salonu, birleştirme, yüzey ve takım tezgâhları teknolojilerini temsil eden kuruluşlara açılacak.

26. Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH 2020, 27-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Almanya, Hannover Fuar Merkezi’nde gerçekleşecektir. Fuar organizatörü Mack Brooks Exhibitions şirketi, organizasyonun tarihinde ilk kez dokuzuncu bir salonun eklenmesiyle EuroBLECH 2020’ye ayrılan alanın daha da genişletildiğini duyurdu. Bu da, 2018’de 89.800 metre karelik alanda gerçekleştirilenden daha geniş bir sergi düzenleneceği anlamına geliyor.

 

Organizatör kuruluş Mack Brooks Exhibitions adına EuroBLECH Fuar Müdürü görevini yürüten Evelyn Warwick, “Fuarın başlamasına dokuz ay kadar bir zaman kalmışken stand alanına olan talep hâlâ yüksek,” sözleriyle durumu açıklıyor. “Hemen bitişiğimizde yer alan 26 numaralı salon sayesinde artık fuarda ilave stand alanı sunabiliyoruz. Böylece çeşitli teknoloji sektörlerinden müşterilerimizin en yeni makinelerini sergileyebilmek için dile getirdiği talebe yanıt vermiş olduk. Birleştirme, yüzey ve takım tezgâhları teknolojilerinden kuruluşlara açılacak olan bu ilave salon, önceki yıllarda 13 numaralı salonun sunduğu işlevi üstlenecek. Dokuzuncu salon sayesinde bütün bir sac metal işleme teknolojisi zincirinden şirketlerin EuroBLECH’te temsil edilmesini sağlayacak kadar stand alanı açmış olacağız.” Evelyn Warwick, sözlerini şöyle sonlandırıyor: “Sergi alanına dokuzuncu bir salonun eklenmesi, sektörün bu en önemli olayında stand alanına olan talebi göstermekte ve işletmelere de, gerçekleştirdikleri yenilikleri uluslararası bir kitleye sunabilmeleri için daha geniş kapasite sağlamaktadır.” 

 

Sac metal işleme teknolojisi alanında dünyanın bir numaralı etkinliği olan fuarda halen rezerve edilmiş durumdaki toplam alan 95 bin metre kareyi geçiyor. Bu da stand alanında, 2018’de düzenlenen bir önceki fuara göre %6’lık büyüme demektir. En büyük sergileri gerçekleştiren ülkeler Almanya, İtalya, Türkiye, Çin, İsviçre, Hollanda, İspanya, Belçika, Büyük Britanya ve ABD.

 

Bu yılki fuarın başlıca odağı akıllı sac metal işleme
Sektörün en yeni yönelimleri EuroBLECH 2020’nin belli başlı temalarını oluşturacak. Bunların arasında akıllı sac metal işlemenin yanı sıra üretimi ve verimliliği artırma amacına yönelik olarak imalat zincirinde otomasyon ve dijitalleşme de yer alıyor. Bu endüstri sektöründen fuara katılan şirketler için makinelerini, sistemlerini ve ağa bağlı üretime yönelik olarak geliştirdikleri çözümleri uluslararası bir kitleye sunmanın tam zamanı.

 

Sac metal işleme teknolojisinde dünyanın bir numaralı fuarı, iki yılda bir dünyanın her köşesinden sektörün üst düzey profesyonellerini bir araya getiriyor. Fuarın hedef kitlesi, sektörün kilit kesimlerinden büyük kuruluşların yanı sıra küçük ve orta ölçekli şirketlerin de bütün yönetim kademelerinden uzmanlar. Muazzam sayıda canlı makine demosu içeren EuroBLECH, uluslararası sac metal işleme profesyonelleri tarafından şirketlerinin gerek duyduğu akıllı çözümleri, ayrıca doğru makine, ekipman ve malzemeleri bulmak için en önemli endüstri etkinliği olarak kabul ediliyor. Önceki fuara toplam 56.307 uluslararası ziyaretçi katılmıştı.

 

EuroBLECH 2020, Almanya, Hannover Fuar Merkezi’nde 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 ve 27 numaralı salonlarda yer alacak. Fuar, en yeni teknolojileri olduğu kadar geleneksel makine ve sistemlerini sergilemek isteyen kuruluşlara da ideal bir fırsat sunuyor. EuroBLECH fuar profili, açık ve anlaşılır bir şekilde yapılandırılmış olup sac levha işleme teknolojileri zincirinin tamamını kapsamaktadır: sac levha, yarı mamul ve mamul ürünler, elleçleme, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak, boru/kesit işleme, yüzey işleme, hibrid yapıları işleme, takım tezgâhları, makine elemanları, kalite kontrolü, CAD/CAM/CIM sistemleri, fabrika ekipmanı ve Ar&Ge. Organizatörler, fuara katılmakla ilgilenen şirketlerin kendi teknoloji sektörlerine ayrılmış bölümde yer bulabilmek için bir an önce stand rezervasyonu yaptırmalarını öneriyor.

 

En güncel katılımcı listesine ve fuarla ilgili daha geniş bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz: www.euroblech.com

Paylaş Tweet Paylaş
1938 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM