E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
WİRE, TUBE ve VALVE WORLD EXPO Sancak Gemilerimiz ile Dünya Çapında Başarılıyız

wire-tube30  Mart - 03  Nisan 2020: tarihinde Almanya Düsseldorf’da gerçekleşecek. 

 

Demir ve Çelik tel, kablo ve borular için metal üretimi, metal işleme ve sonlandırma ihtisas fuarlarının Düsseldorf’ta uzun bir geleneği vardır. Tel, kablo ve boru ihtisas fuarları uluslararası portföyünü tanımlayan slogan “Dünya çapında Metaller ve Akış Teknolojileri” olmakta ve bu ihtisas fuarları 2010 yılından bu yana endüstriyel vanalar için uluslararası dünya fuarı (VALVE WORLD EXPO) ile birbirlerini tamamlamaktadırlar. Bunlara ilaveten, endüstrinin önemli etkinlikleri GIFA/METEC/THERMPROCESS ve NEWCAST her dört yılda bir Düsseldorf Fuar Merkezi’nde düzenlenmektedir.

 
wire and Tube 30 yılı aşkın bir süredir Düsseldorf’ta birlikte yapılıyor. Kendi endüstri alanlarında 1 numaralı ihtisas fuarları olduklarından, Kuzey Ren Vestfalya eyalet başkenti Düsseldorf’un sınırlarının çok ötesinde, kendi sektörlerinde uluslararası en üst düzey oyuncular olarak haklı bir üne kavuşmuşlardır. Düsseldorf iş merkezinin, dünya çapındaki endüstriyel yenilikler için inşa ettiği bir platform olma şeklindeki mükemmel ününe katkıda bulunmuşlardır. 

 

Endüstrinin tel ve boru sektörleri için dünya çapında on bir uluslararası uydu ihtisas fuarı kurulmuştur. Bunlar – önde gelen ihtisas fuarları wire ve Tube Düsseldorf’un yanı sıra – Şangay’daki wire China ve Tube China, Mumbai’deki wire ve Tube India, Moskova’daki wire ve Tube Russia, Bangkok’daki wire ve Tube Southeast  Asia, Sao Paulo’daki wire South America ve TUBOTECH ile  Şikago’daki FABTECH’te Boru & Boru Üreticileri ve Tedarikçileri Pavyonu, uydu ihtisas fuarlarıdır. Bunlar daha fazla büyüme potansiyeli olan dünya çapında bir portföy oluşturmaktadırlar.

 

Bunlara, her iki yılda bir Düsseldorf Fuar tesislerindeki kongre merkezlerinde tel için Cabwire ve boru için ITA-Conference adıyla ilgili dernekler tarafından düzenlenen uluslararası ihtisas konferansları da eklenmektedir. 

 

Tel ile ilgili endüstrilerdeki kilit oyuncular için en önemli etkinlik, uluslararası dernekler IWMA ( International Wire & Machinery Association) ve IWCEA (International Wire and Cable Exhibitors Association) tarafından düzenlenmektedir. Dünya çapında aktif olan tek boru derneği ITA (International Tube Association) ITA Konferansını (Tube) düzenliyor. 

 

2010 yılından bu yana VALVE WORLD EXPO ihtisas fuarı da Düsseldorf’ta düzenlenmekte ve gittikçe artan başarı kazanmaktadır. Endüstriyel bağlantı parçaları ve vanalar için önde gelen ihtisas fuarı olarak, şimdi ABD ve Çin’de kurulmuş olan uydu ihtisas fuarlarıyla gurur duymaktadır. Konferansları da olan bölgesel ihtisas fuarları, Houstaon’daki VALVE WORLD EXPO AMERICAS ve Şangay’daki VALVE WORLD EXPO ASIA, ilgili ülkelerdeki endüstriler için kilit oyuncular haline gelmişlerdir.  

 

Messe Düsseldorf, Almanya, Brezilya, Çin, Hindistan, Rusya, Tayland’da veya ABD’de olsun, yabancı temsilcilikleri ve sanayi ve ticari uluslararası derneklerin yanı sıra yerel organizatörler ile de işbirliği yaparak, olağanüstü bölgesel uydu etkinlikler düzenlemektedir. Bu etkinlikler, bilgi ve sipariş platformları olarak, kendi alanlarında isim yapmışlardır.

Paylaş Tweet Paylaş
1547 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM