E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
ISTMA Dünya Meclisi

ISTMA World, 30 Haziran’da ilk çevrimiçi Genel Kurulunu sundu.

 

ISTMA Dünya Başkanı Bob Williamson, üç yıllık olay erteleme kararının hayal kırıklığı olarak geldi ancak o 16 konusunda iyimser olduğunu söylüyor inci 2021 Dünya Konferansı gelmiş geçmiş en iyi dünya konferanslarında biri olacak. Çin’in ISTMA Dünya Konferansı’na ev sahipliği yapacak ilk ülke olacağından, bu etkinliğin birçok açıdan tarihi olacağını söylüyor.

 

ISTMA Başkanı Bob Williamson’ın başkanlık ettiği çevrimiçi Genel Kurul’da rekor sayıda 19 ülkeden 31 katılımcı, beş küresel ortak temsilcisi ve dört ülkeden 13 davetli konuk yer aldı. İlk kez, üye olmayan dört Afrika ülkesinin - Zimbabve, Zambiya, Malavi ve Uganda - temsilcileri gözlemci olarak katıldı. ISTMA Faaliyet Planı ve 2020 Bütçesi, tartışmalar sektörün tanınmasını, teşhirini ve görünürlüğünü ve ISTMA üyeliğinin genişlemesini teşvik etmek için dünya düzeyinde ISTMA faaliyetlerine odaklandı. Güney Afrika’dan Tapiwa Samanga, ISTMA Afrika gruplaşmasının durumu hakkında bilgi verdi. Botsvana, Zimbabve, Zambiya, Malawi ve Uganda’nın yakın gelecekte ISTMA saflarına katılmasının beklendiğini belirtti. Bob Williamson, Asya üyeliğini genişletmek için FADMA (Asya Birliği) ile keşif teması kurulacağını, Meksika, Kanada ve Brezilya ise ISTMA Americas’ı yeniden kurmak için keşif tartışmalarına başladığını söyledi.

 

Sanal Genel Kurulu kolaylaştıran Strategic Business Services Pty Ltd’nin Genel Müdürü Peter Aspinal, şirketin yeni teknolojiye uyum sağlamada her zaman ön planda olduğunu söylüyor. Aspinal, “Ancak mevcut durum yeni teknolojiden çok daha fazlasını gerektiriyor - Covid-19 kilitlenmesi altında olayları nasıl yapılandırdığımıza ve yönettiğimize ve geleceğe dair tamamen yeniden düşünmeyi içeriyor” diyor Aspinal. Neyse ki ISTMA Genel Kurulu’nun belirli bir hedef kitlesi ve gündemi vardı ve bu nedenle etkinlik, şirketin etkinlik yönetiminin bu yeni boyutuna girmesi için iyi bir adım oldu. Genel Kurul, işleri zamanında ve devam ettiren ISTMA Başkanı Bob Williamson ve ISTMA Sekreterliği’nden Manuel Oliveira tarafından iyi kontrol edildi.

 

Kaynak: ETMM

Paylaş Tweet Paylaş
1415 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM