E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Endüstriyel Kaplama ve Yüzey İşlem Teknolojileri Buluşuyor!

Kimya sanayisinin en önemli uygulama alanlarında başı çeken ve endüstriyel üretimin en önemli basamaklarından olan kaplama ve yüzey işlem teknolojilerine dair son yenilikler PaintExpo Eurasia ve Surtech Eurasia fuarlarında sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

 

Bölgenin alanında lider organizasyonları olan “6.Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı” PaintExpo Eurasia ve “5.Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı” Surtech Eurasia, 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Artkim Fuarcılık organizatörlüğünde sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

 

Endüstriyel kaplama teknolojileri ve yüzey koruma; metal ve çelik yüzeylerin aşınmasını engelleme, korozyana karşı koruma, makinaların ömrünün uzatılması gibi konularda önemli bir yere sahiptir. Sıcak daldırma, sıcak püskürtme, elektrolitik kaplama, endüstriyel kaplama çeşitleri temel olarak otomotiv sektörü ve yan sanayisinde, demir yollarında, tersanelerde ve gemi sanayisinde, havacılık sektöründe, makine imalat sanayinde, metal ve levha işleme sektöründe, inşaat ürünleri, plastik işleme, beyaz eşya, mobilya, spor ve eğlence, metal ve cam cephe uygulamalarında, kapı ve pencere üretiminde, elektronik sektörü, ısıtma ve soğutma cihazlarının üretiminde ve ambalaj sanayisi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. 

 

Çeşitli kimyasalların kullanıldığı yüzey işlem ve kaplama-boya endüstrisinde yeni teknolojiler ile birlikte Türkiye’de sanayi ve üretim hacminin hızlı gelişimi, özellikle de yaş boyama ve elektrostatik kaplama, uygulama sistemleri ve sprey tabancaları, yaş ve kuru boyalar, otomasyon ve besleme teknolojileri, temizlik ve ön uygulama, kurutma ve sertleştirme, çevre teknolojileri, basınçlı hava sistemleri, hava besleme ve egzoz arıtma, su arıtma, geri dönüşüm ve bertaraf, aksesuar, ölçüm ve test teknolojileri, kalite güvence, boya çıkarma, sözleşmeli kaplama hizmetleri alanlarındaki ilerlemeler kaplama sektöründe büyük bir büyüme ve gelişme ivmesi göstermektedir.

 

Sektördeki tüm bu gelişmeler ışığında, en yenilikçi ürün, hizmet ve çözümlerini sergilemek üzere kaplama ve yüzey işlem sektörlerinin lider firmaları PaintExpo Eurasia ve Surtech Eurasia fuarlarında bir araya gelecek. Yüzey işlem ve galvaniz kimyasalları, ekipmanları, mekanik terbiye, elektro kaplama, sıvı ve toz boya, boyama ekipmanları ve sistemleri, boyama uygulamaları ve boya tabancaları, konveyör sistemleri ve yüzey temizleme konuların hizmetler 3 gün boyunca fuarlar kapsamında sergilenecek.

 

Her dönem geniş katılımla gerçekleşen PaintExpo Eurasia & Surtech Eurasia fuarları bu yıl da katılımcı ve ziyaretçileri için, yeni iş bağlantıları kurulması ve ihracat pazarlarını genişletmeleri adına ideal bir organizasyon olma misyonunu sürdürmeye devam edecek.

 

Siz de bu büyük sektör buluşmasının bir parçası olmak ve yüzlerce sektör lideri firmalar arasında yer alarak rekabetin gerisinde kalmamak istiyorsanız 25-27 Kasım’da Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı PaintExpo Eurasia ve Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia’da yerinizi almayı unutmayın!

 

Detaylı bilgi için http://www.surtecheurasia.com/ ve http://www.paintexpoeurasia.com/ web sitelerimizi ziyaret edebilir ve katılım seçenekleri konusunda bilgi alabilirsiniz.

Paylaş Tweet Paylaş
1557 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM