E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Otomotiv Tedarik Sanayicisi Sarıgözoğlu Kocaeli’nde

65 yıllık yenilikçi ve atılımcı geleneği ile Sarıgözoğlu Kocaeli Başiskele yatırımına başladı.

 

Ford Otosan başta olmak üzere Mercedes, Fiat, Renault, M.A.N, BMW, Porsche, Mitsubishi-Fuso, Otokar ve Bosch’a kalıp ve pres metal hizmeti veren firma Türkiye genelinde yaygın fabrikalarına bir yenisini ekliyor.

 

Kocaeli Başiskele’de yeni nesil elektrikli araç girdileri üretecek olan tesisin temeli Ford Otosan yetkilileri ve Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’nün katılımı ile atıldı.

 

2023 yılının ilk çeyreğinde üretime başlayacak olan tesis, çevreye saygılı araçlara parça üretmekle yetinmeyip bina projesinde de çevreci ögelerle donatılacak. Yenilenebilir enerji ve yağmur suyu hasat sistemleri en önde gelen özellikler. Tesiste, Endüstri 4.0 konseptine uygun robot otomasyonlu üretim ve montaj ekipmanları kullanılacak. Lojistik uygulamaları da dijitalize edilerek dakikalık periyotlarda sevkiyat yapılabilecek. Kurucu merhum Sayın İsmail Sarıgözoğlu’nun manevi önderliğinde 2nci kuşak temsilcileri Sn. Mustafa ve Sn. Levent Sarıgözoğlu’nun hazır bulunduğu törende en dikkat çekici konu, ailenin ve şirketin 3ncü kuşak genç yöneticilerinin de aktif katılımı ve enerjik etkileri oldu. 

Paylaş Tweet Paylaş
1781 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM