E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
WWX400 - Takma Uçlu Freze Kesicileri

Mitsubishi Materials, geniş aralıkda yüksek performanslı takımlarına çok yönlü değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme takımlarını ekledi. Yeni WWX400, yüzey, köşe ve kopyalama uygulamaları için gerçek 90º köşeli freze takımları serisidir. 6 kesme kenarlı ekonomik, çift taraflı üçgen kesici uçlara sahip olan WWX400, modern metal kesme endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

 

Hassasiyet ve güvenilirlik
Kesici uç cebinin yenilikçi ve hassas geometrisi ile birlikte, takım gövdesi üzerindeki kesici uçların hassas yerleşimi, iş parçalarında gerçek bir 90º duvarın işlenmesine olanak sağlar. Bu çoğu durumda, ikinci kez işlemeye olan ihtiyacı ortadan kaldırır, böylece değerli üretim zamanından ve maliyetlerden tasarruf sağlar. WWX400 kesiciler, yüksek ilerleme hızları ile çok çeşitli uygulamalarda kolay kullanım ve verimlilik olanakları sağlar, yüksek ilerleme hızlarında performans gösterirler. Gövdenin, kesici uç yuvası içinde dört temas yüzüne sahip olması, artı büyük bir vidanın kullanılması özelliği,hassasiyeti riske atmadan yüksek kesici uç bağlama gücü ve istikrarı sağlar. Bu, yarı kaba ve finiş operasyonlarda da kullanılabileceği anlamına gelir. Kullanılabilirliği ve güvenilirliği daha da artırmak için bütün gövdelerde, doğrudan her bir kesici uca yüksek basınçlı kesme sıvısı sağlayan içten soğutma kanalları mevcuttur.

 

Yenilikçi ve ekonomik kesici uçlar
Kullanışlı 6 kesme kenarına sahip benzersiz karbür kesici uçlar, özel negatif uç yuvası geometrisi sayesinde  pozitif, pürüzsüz bir kesme işlemi sağlarken daha düşük maliyet ve mükemmel işleme güvenilirliği sunar. Bu, geleneksel tiplere kıyasla, kesici uç kalınlığının artması ile, düşük kesme kuvvetleri üretmesi nedeniyle, kırılmaya karşı mükemmel direnç sağlar. 

 

Ayrıca, maksimum 8,2 mm’ye kadar olan yüksek kesme derinliği verimli köşe frezeleme olanakları sunar. Parçanın finiş yüzey beklentilerini karşılamak üzere, tüm kesici uçların alt kısmında geleneksel silici gibi hareket eden büyük radyus geometri bulunur.

 

Sırasıyla hafif, orta ve kaba işleme için üç farklı talaş kırıcı mevcuttur L, M ve R. Bunlar çok çeşitli malzemeleri etkili bir şekilde işlemek için geniş bir yelpazede seçime uygun 8 farklı kaplamalı ve kaplamasız karbür kalitesinden oluşan ideal kombinasyon sağlar.

 

Ölçüler
WWX400 malafa tipli alın freze kesicileri, Ø50 - Ø250 mm arasında ölçülerde seyrek, sık ve ekstra sık adımlı geometrilerde bulunmaktadır. Ø50 - Ø80 arasındaki ölçülerde şaftlı tipleri de özel olarak sipariş edilebilir.

www.mmc-hardmetal.com/wwx400

 

Paylaş Tweet Paylaş
2021 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM