E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Boehlerit Türkiye’ye Çevre Ödülü

boehleri türkiyeye çevre ödülü

Kocaeli Sanayi Odası 26.  Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri, Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Pek çok firmanın başvuruda bulunduğu 26. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödüllerinde jüri tarafından seçilen 5 firmaya ödülleri verildi.

 

Jürinin değerlendirmeleri sonucu Boehlerit,  Toyota,  Aromsa, Türk Henkel ve Siemens firmaları ödüle layık bulundu. 

 

KOBİ Teşvik Ödülünü kazanan Boehlerit Türkiye adına ödülü Genel Müdür Cüneyt Dik, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’dan aldı.

 

ödül“Boehlerit Türkiye olarak üretim yaparken bugünün ihmallerinden sorumlu olmayan bir geleceği şekillendirmeyi hedefliyoruz. Çevreye karşı sorumluluk, kurumsal politikamızın yaşayan bir gerçeği ve ayrılmaz bir parçasıdır. Gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk faaliyetleri ile hem çalışanlarımız hem de tüm paydaşlarımız üzerinde aynı farkındalığı yaratmayı hedefliyoruz. İtibarın sadece finansal alanda yaptıklarımızla değil aynı zamanda topluma ve doğaya katıklarımızla da ilgili olduğunu unutmamak gerekiyor. Daha yaşanabilir bir dünya için şirketlere önemli görevler düşüyor.

 

O nedenle #dogayıbirliktekoruyalım diyoruz
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmir Kaymakamı Şevket Cinbir, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Hakan Tanta, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Şube Müdürü Mesut Öenm, CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Çevre Ödülleri Juri Sözcüsü İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, çok sayıda sanayici ve davetliler katıldı.

 

Şahabettin Bilgisu’nun “Ekonomi ve ekolojide denge; işin sırrı bu dengede” sözünü hatırlatan Zeytinoğlu, “Türkiye’nin bu formattaki tek ödül organizasyonunu 26 yıldır sürdürülebilir bir şekilde düzenlemekten gurur duyuyoruz” dedi.

 

Boehlerit Türkiye olarak, Kocaeli Sanayi odası başta olmak üzere çevreye, havaya, suya, toprağa değer veren tüm katılımcılara teşekkür eder çevreye olan duyarlılığının yaygınlaşmasını dileriz.

Paylaş Tweet Paylaş
1601 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM