E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
125 Yıllık Takım Tezgahı Markası Heller Erkan Cnc ile Türkiye’de

Erkan cnc

Erkan CNC, dünyanın en eski takım tezgahı markalarından Alman HELLER’in Türkiye yetkili satıcısı oldu. Firma, dünyada ileri teknoloji 4 ve 5 eksen işleme çözümlerinde tanınmış bir marka olan HELLER’i Türk sanayicilerle buluşturacak.

 

HELLER ile Erkan CNC’nin yetkili satıcılık anlaşması yılbaşında firma yetkilileri tarafından imzalandı. HELLER markası özellikle otomotiv ve havacılık sektörlerinin seri imalat ihtiyaçlarını karşılayan makine ve üretim çözümleriyle tanınıyor. 1894 yılında küçük bir atölye olarak kurulan HELLER, günümüzde küresel bir marka olarak son teknolojiye sahip CNC takım tezgahları ve üretim sistemleri imal ediyor. Önde gelen takım tezgahları üreticisi firma dünya çapında 3 bine yakın çalışanı istihdam ediyor. 

 

HELLER makinelerinin temsilciliğini üstlenen Erkan CNC’nin Genel Müdürü Serdar Basri Akgün, “HELLER markasıyla müşterilerimize üretimde daha fazla verimlilik ve esneklik sağlamak için geniş bir çözüm yelpazesi sunuyoruz” dedi.

 

erkan cnc

Takım tezgahından çok daha fazlası
Akgün, “1894 yılında kurulmuş 125 yıllık köklü bir marka olan HELLER makineleri ve çözümleri, tek bir makineden tam otomatik anahtar teslimi üretim sistemlerine kadar müşteri odaklı komple çözümler üreten takım tezgahlarından çok daha fazlasını ifade etmektedir” diye konuştu.

 

Son teknoloji CNC tezgâhları ve metal işleme için üretim sistemleri sunan HELLER geniş ürün yelpazesi, 4 ve 5 eksenli işleme merkezleri, freze / torna işleme merkezleri, özel makineler ve işlem makineleri, kaplama modülleri ve ayrıca krank mili ve eksantrik mili işleme makinelerinden oluşmaktadır.

 

Erkan CNC, HELLER markasının farklı kategorilerde F, H, HF ve C serisi makinelerini Türkiye’de satışa sundu. Makinelerin kurulum, eğitim ve teknik servisini de Erkan CNC yürütecek.

Paylaş Tweet Paylaş
1826 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM