E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Coşkunöz Metal Form’da Üst Düzey Atama

Köklü geçmişi ve otomotiv sanayisindeki bilgi birikimiyle 70 yıldır faaliyet gösteren Coşkunöz Holding’in bağlı şirketleri arasında yer alan Coşkunöz Metal Form’da üst düzey atama gerçekleşti. Otomotiv sektöründe presli sac parça imalatıyla yerli ve uluslararası birçok orijinal ürün üreticisiyle çalışan Coşkunöz Metal Form’un yeni Genel Müdürü Barış Murat Karaadak oldu.

 

Türkiye binek ve ticari araç üreticilerinin yanı sıra 5 kıtadaki otomotiv üreticilerine küresel standartlarda üretim yapan Coşkunöz Metal Form’un yeni Genel Müdürü Barış Murat Karaadak oldu. 20 yıla yakın sektör tecrübesi olan Karaadak, otomotiv sektöründe dış yüzey ve gövde sac parçaları, yakıt depo, torpido traversi ve arka aks, motor beşiği, salıncak kolu gibi şasi grubu komplelerinin üretimi alanında faaliyet gösteren Coşkunöz Metal Form bünyesinde ağustos ayı itibarıyla göreve başladı. Karaadak aynı zamanda Holding şirketlerinden Coşkunöz MA’nın da Genel Müdürlüğü’nü üstlenecek.

 

Aptullah Saner Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecek
Yaklaşık 30 yıla yakın süredir Coşkunöz Holding bünyesinde önemli pozisyonlarda görev alan, son 6 yıldır Coşkunöz Metal Form ve Coşkunöz MA Genel Müdürü olarak görev yapan Aptullah Saner, genel müdürlük koltuğunu Karaadak’a devretmesiyle, Coşkunöz Holding şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi olarak holdinge katkı sağlamaya devam edecek. 

 

Barış Murat Karaadak kimdir? 
Kariyerine 2002 yılında Mercedes-Benz bünyesinde Proje&Kalite Mühendisi olarak başlayan Karaadak, Autoliv’de Üretim Kalite, Müşteri Kalite ve Ar-Ge birimlerinde görev yaptı. Ardından Hyundai KIA’da Global Müşteri Kalite Müdürü olarak çalışan Karaadak, 2011 ila 2016 yılları arasında Türkiye’de çeşitli sektörlerde Fabrika Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2016 ila 2018 yılları arasında Autoliv Macaristan ve Aptiv Macaristan’ın Genel Müdürü oldu. Türkiye’ye dönme kararı alan ve Nisan 2019’dan günümüze kadar Metalfrio Solutions şirketinde Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı (COO) olarak görev yapan Barış Murat Karaadak, Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü lisans mezunudur. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Karaadak, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Paylaş Tweet Paylaş
1208 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM