E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
BGH Türkiye Ekibi, Yüksek Basınçlı Döküm Partnerleri İle BGH Siegen Tesislerini Gezdi

"BGH Türkiye ekibi, yüksek basınçlı döküm partnerleri ile BGH Siegen tesislerini gezdi. 3 günlük fabrika ziyareti sürecinde BGH ekibinin yanı sıra İsviçreli enjeksiyon presi üreticisi Bühler’in ve PVD kaplama çözümleri sunan Metistec’in de katılımı ile “Yüksek Basınçlı Döküm” konulu sunumlar gerçekleştirildi.

 

“BGH Edelsthalwerke’nin satıştan sorumlu Genel Müdür’ü Dr. Andreas Scharf ve BGH Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Marc Müller’in yaptığı açılış konuşmaları ile başlayan seminer, üretimden sorumlu Genel Müdür Dr. Frank Hippenstiel, Kalite Müdür’ü Johannes Fuchs ve ESR/VAR Üretim Müdür’ü Robert Böge’nin sıcak iş takım çelikleri ve BGH Diecast One malzeme üretimi, ESR/VAR işlemleri ve yüksek basınçlı döküm uygulamalarında BGH Diecast One başlıkları ile devam etti. 

 

BGH Türkiye Satış ve Pazarlama Müdür’ü Hakan Dinçer Vakum Isıl İşlem başlıklı sunum gerçekleştirirken, Metistec firmasından Koray Arslan Yüksek Basınçlı Döküm Uygulamalarında PVD Kaplama ve Bühler firmasından Tobias Gämperle Yüksek Basınçlı Döküm Prensipleri başlıklı sunumlarıyla etkinliğe katkı sağladılar. 

 

Yoğun ve etkin geçen gezide hem üretimi gezerek hemde yeni teknik bilgileri alan müşterilerimiz gezimizden memnun kaldılar. Amacımız bu tarz gezilerimizi artırmak böylece müşterilerimize malzeme ve hizmet dışında bilgi ile projelerinde yanlarında olduğumuz ortaya koyuyoruz dedi BGH Türkiye Satış ve Pazarlama Müdür’ü Hakan Dinçer.

Paylaş Tweet Paylaş
662 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM