E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Beyçelik Gestamp’ın Yeniköy Fabrikası Açıldı

Otomotiv yan sanayinin önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp, Kocaeli Yeniköy’de Yeniköy Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Yeniköy Fabrikası, Kocaeli’nde 2 fabrikası bulunan Beyçelik Gestamp’ın bölgedeki 3’üncü yatırımı oldu.

 

Otomotiv yan sanayinin önde gelen firmalarından Beyçelik Gestamp, Kocaeli Yeniköy’de bulunan Yeniköy Fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Temeli 2021 yılında atılan Yeniköy Fabrikası, Beyçelik Gestamp’ın TOSB’de yer alan 2 fabrikasından sonra Kocaeli Bölgesi’ndeki 3’üncü yatırımı oldu. Yeniköy Fabrikasının açılış etkinliğine Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Ford Otosan Satınalma Lideri Murat Senir ve ekibi ile Beyçelik Gestamp Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, Beyçelik Gestamp Genel Müdürü Engin Meydan ve tüm çalışanlar katılım gösterdi. 

 

Açılışta konuşan Ford Otosan Lideri Güven Özyurt  ”Burada sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Beyçelik ailesi ile uzun yılladır çalışıyoruz  Sizler her zaman daha iyisini yapmak için çalışan geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir ailesiniz.  Amacımız birlikte daha çok üretmek, daha çok çalışmak ve ülkemize, şirketlerimize, çalışanlarımıza ve tüm paydaşlarımıza daha fazla değer katmak. Tesisin hayırlı olmasını dilerim” dedi

Beyçelik Gestamp Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, “Yeniköy fabrikamız Türkiye’nin en önemli montaj fabrikalarından biri olacak. Yeniköy’deki bu ilk yatırımımız, dilerim bu bölgede yeni yatırımlarla büyümemizi sürdürürüz. Bugün Ford için hizmet verecek bu fabrika ileride tüm ana sanayiye hizmet veren bir kuruluş haline gelir. Fabrikamızın ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

 

Beyçelik Gestamp Yeniköy Fabrikası 25 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.  Beyçelik Gestamp yeni yatırımı ile bölgeye 550 yeni istihdam yaratmayı hedefliyor. Ford Otosan’ın yeni araçlarının gövde ürünlerinin imalatının yapılacağı fabrikada, 160 adet robot ile donatılmış, son teknolojilere uygun montajlı üretim yapılacak. 

Paylaş Tweet Paylaş
1639 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM