E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Bilecik Demir Çelik’in Emülsiyon Sorununa Çözüm Sunuyor

Endüstriyel toz toplama ve filtrasyonu alanında geniş ürün gamına sahip yerli marka Bomaksan, yaklaşık 45 yıldır Türkiye’nin demir çelik üretim sektörüne metalik geri dönüşüm ve nervürlü yapı çeliği pazarlaması alanlarında hizmet veren Bilecik Demir Çelik ile iş birliği gerçekleştirdi. Bomaksan iş birliği kapsamında Bilecik Demir Çelik’in iç ortam ve dış ortam emülsiyon değerleri sorununa çözüm sunuyor. 

 

Cihazların basınçlı hava tüketimlerini düşürerek, enerji verimliliği konusunda sektöründe öne çıkan yerli marka Bomaksan, hem teknolojik alt yapısı, hem de üretim prosesi stratejisi ile yüksek metalik verimliliğe sahip bir çelik üretim tesisi olan Bilecik Demir Çelik ile işbirliğine gitti. 

 

Her emülsiyon kaynağının değişen boyutlarına göre filtrasyon desteği, yasal limitler ve performans değerleri, tesisin sürdürülebilirliği, operasyon maliyeti ve dijital alt yapıya uygunluk kapsamında Bomaksan’ı tercih eden marka, filtrasyon sisteminde aniden gelişen arıza ve  ihtiyaçların hızlı bir şekilde karşılandığını ve ortaya çıkan herhangi bir sorunun doğru algılandığını kaydetti. 

 

Tesis 2 buçuk katı filtrasyon ve üretim kapasitesine ulaştı
Türkiye demir çelik üretim teknolojisinde genel kulvarın dışında olan ve ergitme ocaklarının, filtrasyon desteğinde gelişmiş proseslerin azlığı sorunu yaşayan  Bilecik Demir Çelik,  iç ortam ve dış ortam emülsiyon değerleri sorununu Bomaksan filtre sistemleri ile çözdü. Mevcut filtrasyon kapasitesinin artan üretim kapasitesini  aşmasının ardından Bomaksan ile proje geliştiren firma, iş birliği sonrası 2 buçuk katı filtrasyon ve üretim kapasitesine ulaştı. Tüm filtrasyon ünitelerini Bomaksan’dan temin eden ve 5 yıldır toz filtrasyonu konusunda birlikte çalışan Bilecik Demir Çelik, bu kapsamda toz filtrasyonu konusundaki  iş birliğini devam ettirecek.

Paylaş Tweet Paylaş
1299 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM