E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Autodesk University Extension İstanbul 2014
 
 
Dünyada  800 binden fazla şirkette, 10 milyonu aşkın profesyonele, inovasyon ve sürdürülebilirlik ekseninde katma değerli hizmetler sunan Autodesk’in tasarım dünyası ve profesyoneller için düzenlediği uluslararası AU etkinliği Türkiye’de ilk kez gerçekleşiyor.
 
Autodesk University Extension (AUx) İstanbul, Türkiye’nin tasarım ve endüstri alanındaki yükselişinin ve bu çerçevede sahip olduğu potansiyelin değerlendirmesi amacıyla, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü Çırağan Sarayın’da gerçekleşti.
 
AUx etkinliği; Yapı ve Altyapı, İnşaat ve Mühendislik, Üretim ve Genel Tasarım alanlarında fikir önderlerinin ve farklı sektörleri temsil eden üst düzey yöneticilerin ve karar vericilerin katılımıyla düzenlendi. Etkinlikte Türkiye’de ve uluslararası platformlarda fikir lideri, endüstri ve tasarım alanlarına önemli katkılar sunan çok sayıda konuşmacı yer aldı.
 
Autodesk ürünlerinin sunduğu inovatif yaklaşımları tanıma, endüstri dünyasının lider isimlerinin tavsiyelerini dinlemek ve farklı sektörlerden profesyonellerle  fikir alışverişinde bulunulduğu önemli bir etkinlik olarak gerçekleşti.
 
Autodesk İş geliştirme Müdürü Emin Cenal şunları dile getirdi;
 
“Autodesk olarak Türkiye’de yapılan ilk etkinliğimiz temel amacımız müşterilerimizi teknoloji konusunda daha fazla bilgilendirmek eğitim ve bağlı sektörlerin bilinçlenmesini sağlamak.
 
Genel anlamda bizim için önemli bir etkinlik dünyanın farklı yerlerinde ve zamanlarında gerçekleşiyor. Müşterilerimize dokunarak Autodesk’in teknolojilerini tanıtma olanağı sunuyor ve birebir iletişim kurduğumuz  müşterilerimizle gelecek için fikir alışverişinde bulunmamızı  sağlıyor.
 
Bizim için önemli birkaç teknoloji var, bizler şuan Türkiye’deki üretim sektörü için dünyada 3. Endüstri devrimini yaşadığını düşünüyoruz.  Bulut hizmetleri, web tabanlı servisler, malzeme çeşitleri ve 3 boyutlu printerlar üretim sektörünü bambaşka bir yere götürmeye başladı. Bu durumun farkında olarak müşterilerimize bulut teknolojimizi ve buna bağlı servislerimizi anlatma şansı bulduk. Geleceğin üretim tarafından şekilleneceğini düşünüyoruz. 
 
Yenilenebilir enerji bizi bambaşka yerlere götürmeye başladı bunun bilincinde olarak Autodesk yatırımlarına devam etmekte. Türkiye’de yepyeni markaları piyasaya sunma şansı bulduk bugünde onların tanıtımını gerçekleştirdik”dedi.   
 
Paylaş Tweet Paylaş
342 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM