E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
wire 2022 ve Tube 2022 İhtisas Fuarları Birkez Daha Messe Düsseldorf’da Gerçekleşiyor

Sektör uzmanlarının pandemi tarafından şiddetle test edilen sabrıyla, bekleyiş nihayet sona erdi. Tüm gözler artık geleceğe çevrilmiş durumda – çünkü tel, kablo ve boru sektörü nihayet 20 – 24 Haziran tarihleri arasında Düsseldorf’ta bir kez daha buluşacak.

 

Firmalarda ve uzmanlarda, kişisel temasların ve firmaların, her şeyin bir arada olduğu bir ihtisas fuarında bir araya gelmelerinin yerini hiçbir şeyin tutamayacağına dair bir anlayış vardır. Tüm sektörler fuar salonlarını bizzat ziyaret etmek için sabırsızlanıyorlar. Bu nedenle, wire and Tube’un artık sektördeki yeniliklerin gösterilmesi, görüşmeler yapılması ve iş anlaşmaları imzalanması için eşsiz bir fırsat sunması sadece iyi ve önemlidir. wire and Tube daha önce hiç bugünkü kadar önemli bir itici güç olmamıştı.

 

Önde gelen ihtisas fuarları wire and Tube’un tüm tel, kablo ve boru alanları için olmazsa olmaz olduğu rakamlarımıza da yansıyor. 13 salon tamamen doldu. Endüstri wire’da 7 salonda buluşuyor – ve 6 salonda ise firmalar kendilerini Tube’da tanıtıyorlar. Net 100.000 metrekareyi aşan bir alan rezerve edilmiş durumda.

 

Ayrıca çok sayıda küresel oyuncunun wire and Tube’a ilk kez katılmalarından da çok memnunuz – bu da, bu iki önde gelen ihtisas fuarının öneminin arttığının bir başka göstergesi olmaktadır.

 

wire 2018 çok başarılı olduğunu kanıtladı. 42.000’den fazla ziyaretçi Düsseldorf fuar salonlarına akın etti. Ziyaretçiler, 65.000 metrekare büyüklüğündeki fuar alanında yer alan 1.400 katılımcıdan, tel ve kablo sektörü ile ilgili yenilikleri öğrenme fırsatı buldular.

 

Birçok katılımcının belirttiği üzere, bir kez daha en başarılı sanayi buluşması oldu. Tüm ziyaretçilerin yüzde 97’si wire’ı tavsiye ettiklerini bildirdi - tüm katılımcıların yüzde 87’si wire’dan çok memnun kaldıklarını belirtti. 

Haziran ayında gerçekleşecek wire 2022, sektörün Kim Kimdir’lerinin buluşma yeri olacak. Bazı önde gelen teknoloji sektörü şirketleri katılımcılarımız arasında bulunacak. Buna bağlı olarak ürünler, hizmetler ve ilgili konu başlıkları yelpazesi çok geniş olacak.

 

Bu lider kablo ve tel ihtisas fuarı, ziyaretçilere tek bir çatı altında tel üretimi ve sonlandırma işlemleri makinaları hakkında bilgi edinebilmeleri için ideal bir fırsat sunuyor. Örneğin, bağlantı elemanları ve yay ürünleri için ilk kez tanıtılan gelişmeler var. wire, hammaddeler, özel teller ve kabloların yanı sıra ölçüm ve kontrol teknolojisi sistemleri sunmakta. Test teknolojisi ve özel alanlarla ilgili ihtisas pazarlarında olup biten her şeyi burada bulabilirsiniz.

 

Cam elyafı bağlantılarının yaygınlaştırılması tüm dünyada teşvik edildiğinden, cam elyafı konusu fuarın başlıkları arasında yer almaktadır. Katılımcılar, tüm sanayi sektörlerinden en önemli karar vericilerle wire’da buluşuyor. Tabii bu özellikle tel ve kablo sektörlerini içermekte. Ayrıca wire, otomobil endüstrisi, demir, çelik ve demir dışı metal sektörleri, elektrik ve elektronik endüstrileri, inşaat sektörü, kimya endüstrileri, ölçüm ve kontrol teknolojisi endüstrileri, ticaret ve uzmanlaşmış teknik ticaret temsilcilerinin yanısıra tüm tüccarlar ve hizmet sağlayıcılar için mutlaka gidilmesi gereken bir randevu olmaktadır. Ziyaretçiler, wire’da kendilerini en son gelişmeler hakkında kapsamlı bir şekilde bilgilendirme fırsatı bulmaktadır 

 

wire 2022’de “bağlantı elemanları ve yaylar” için olağanüstü bir dünya prömiyeri var. Bu sadece ihtisas fuarı portföyünü genişletmeye hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda nihai ürünleri de entegre ediyor. Bu da şu anlama geliyor: İlk kez, yay ve bağlantı elemanları sektöründe yer alan tüm katma değer zinciri burada temsil ediliyor. Bu, teknolojilerin yanı sıra hammadde ve ürünleri de içermekte.

 

Böylece wire, vida, montaj, konstrüksiyon ve montaj bileşenlerinin yanı sıra her türlü yay ve bükülmüş tel parçalarının üreticileri, bayileri ve alıcıları için yeni bir bilgi ve sipariş platformuna dönüşüyor. Yeniliklerden bahsetmişken: Ziyaretçiler ve katılımcılar, ilk kez wire & Tube’daki ecoMetal parkurlarını sabırsızlıkla bekleyebilirler. Bu, Messe Düsseldorf’un yeni bir  girişimini içeriyor. Çevre dostu ürünler, üretim alanları ve yöntemler sergileyen katılımcıları ziyaret etmek için rehberli turlar düzenleniyor.

 

Katılımcı firmalar, standlarında yeni teknolojilerin, tesis ve makinaların, üretim tesislerindeki enerji ve karbondioksit dengesini iyileştirmeye, böylece firmalarının ekolojik ayak izini iyileştirmeye nasıl hizmet ettiğini gösteriyorlar. Ziyaretçilerine, üretim ve işleme zincirlerinde, ekonomi ve ekolojiyi nasıl uzlaştırdıklarını anlatacaklar.

 

Tube da sektörünün amiral gemisi olarak görülüyor. Bu aynı zamanda, Tube 2018’e bakıldığında da görülebilir. Yaklaşık 30.000 ziyaretçi, 1.200’den fazla katılımcının en son trendlerini öğrenmek için Düsseldorf Fuar Salonları’na akın etti. 52.000 metrekare gibi büyük bir fuar alanı, keşfedilecek ne kadar çok yeniliğin sergilendiğinin de bir göstergesi oldu. 

 

Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler geldikleri için mutluydular: Fuar ziyaretçilerinin yüzde 96’sı Tube’u tavsiye etti. Aynı zamanda, tüm katılımcıların yüzde 87’si ihtisas fuarından çok memnun kaldı.

 

Tube, sektördeki Kim Kimdir’ler için de bir buluşma yeri olmaktadır. Teknoloji liderleri varlıklarını hissettirmek için bu fırsatı kaçırmıyorlar. Ve yenilikçi ürün ve hizmetlerini enine boyuna sergiliyorlar.

 

Tube’un odak noktalarından bazıları örneğin hammaddeler, borular ve aksesuarlardır. Ayrıca boru üretmek için makineler ve proses mühendisliği için aletler de sergileniyor. Sergilenen diğer ürünler arasında yardımcı malzemeler ve kullanılmış makinalar da yer alıyor.  Ve sonra ölçüm, ayar ve kontrol teknolojisi var. Ayrıca, profil ve makina, artı boru hattı ve OCTG teknolojisi yenilikleri de sergilenmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
2550 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM