E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Bilz Hassas Pens Başlıkları ve Pensleri

Bilz takım tutucu sistemleri, Dünya çapında pek çok farklı uygulama alanında ve farklı makinalarda kullanılabilmektedir. Bilz’in başarısı, sürekli yeni bir ürün geliştirerek daha geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine farklı çözümler sunmaktır.

 

Her geçen gün pazarda geniş bir kullanım alanı bulan hassas pens başlıkları üretimi ile Bilz ürün çeşitliliğini arttırmaktadır. Bilz firması 100 yıllık geçmişinin verdiği güç ve tecrübe ile bu ürün grubunda da en güçlü üretici olma yolunda rekabetçi adımlar atmaktadır. Yüksek performansa sahip yeni hassas pens tutucular aynı zamanda fiyat rekabeti ile Türkiye pazarına sunulmaktadır.

 

BT, SK, HSK ve BBT (FBT-Face Contact BT) tutucu grubunda SC06-SC10-SC13-SC16-SC20-SC25 pens çeşitleri mevcuttur. Diğer markalar ile uyumlu pens, kapak, anahtar ve tutucuları ile Bilz, bu grupta güçlü bir tedarikçi olma yolunda ilerlemektedir.

 

Özellikleri;
• Sıkma kapağında kanallar yoktur. Bu nedenle son derece hassas balanslanmıştır ve hava türbülansı oluşmaz. (G2.5 - 25.000 rpm)

• Mükemmel eş merkezliliğe sahiptir.

• ER penslere göre daha hassas salgı değeri.

• ER penslere göre iki kat sıma kuvveti

• Tüm frezeleme, delme, raybalama ve kılavuz çekme uygulamaları için uygunluk.

• Rulmanlı anahtar ile kapağı kolayca sıkabilme ve sökebilme

• Uzun boy kesicileri gövde içindeki boşaltma sayesinde tutucu içine doğru sürebilme.

 

Bilz hassas pens başlıklarını Boehlerit Türkiye üzerinden üzerinden tedarik edebilirsiniz.  Daha detalı bilgi için: mustafa.budak@boehlerit.com.tr

Paylaş Tweet Paylaş
793 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM