E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Güvenal Kalıp 24. Seminerini Fatih Kadırga Anadolu Teknik ve End. Meslek Lisesinde Gerçekleştirdi

Yaklaşık 3 yıl önce  ‘’Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır ’’  sloganı ile çıktığımız paylaşım / tanıtım yolunda 24. durağımız Fatih Kadırga Anadolu Teknik ve End. Meslek Lisesi oldu. 

 
Yaklaşık 1 yıldır yaşamı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi kuralları olan, sosyal mesafe ve hijyen şartlarına özen göstererek Güvenal Kalıp firmasının Teknik Müdürü Sezgin UZCAN’ ın sunumu ile 24. Seminerini Fatih Kadırga Anadolu Teknik ve End. Meslek Lisesinde 06.11.2020 tarihinde yaklaşık 20 öğrenci ve öğretim görevlisinin katılımıyla gerçekleştirdi. Sunum örneklerimizi cam vitrin içinde öğrencilerin faydalanmaları amacı ile hediye olarak bırakılan sunuma katkılarından dolayı başta Okul Md.Sn. Nursel AYDEMİR hanımefendi olmak üzere organizasyonda emeği geçen Mak. Teknolojileri Bölüm Şefi Sn. Erdoğan KARTAL ve katılımcı öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederiz. 

 

Not: Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Okul Show Room alanına, içinde Güvenal muhtelif örnek ürünlerinin olduğunu vitrinin 2. sini Makine Teknolojileri Atölyesine Yerleştirilmek üzere teslim ettik.

Paylaş Tweet Paylaş
1278 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM