E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Güvenal Kalıp Elemanları A.Ş. 2022 Yılında Ülkemiz ve Yurt Dışında Kendini Tanıtmaya Devam Ediyor

Kurulduğu yıldan beri Türk imalat ve kalıp sektörüne teknik malzeme sağlayan Güvenal grup, yaptığı iki yatırımla ülkemiz dışında birçok ülkeye hizmet vermektedir.

 

Güvenal Kalıp’la; Kalıp setleri, kalıp elemanları ve mühendislik hizmetleri vermeye başlayan Güvenal grup yaptığı yatırımlar ve projelerdeki çözüm ortaklığı ile ses getirmişti. Böylece ülkemizde de satışlar yaparken yurtdışına da ihracaat yapmaya başlamıştı. Geçen süreç içinde aranan bir konuma gelinen hizmetleri daha yaygın bir şekilde duyurmak için dünyadaki önemli birçok fuara katılım sağlanıyordu.

 

2022 yılının ikinci yarısında Maktek, Kalıp zirvesi, ICDDA Savunma San. B2B Fuarına, K Fuarı ve Euroblech fuarlarına katılım sağlamıştır.

 

2022 yılı Güvenal grup için çok yoğun geçmiş olup 2023 yılı projeleri ile daha yoğun bir şekilde hizmetlerine devam edeceklerini ve ülkemize sağladığımız katma değer ile mutluluk ve övünç duyduklarını söyleyen Tayfun Tarakçıoğlu’na biz de başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Tweet Paylaş
1322 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM