E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Savunma Sektörünün Büyük Üreticilerinden Ermox Vıctor İle Üretim Kapasitesini %75 Artırdı

Konya’da savunma sektörüne üretim yapan Ermox, GNC Makina güvencesi altında bulunan, Victor’un VC-P106 modeli ile üretimini artırdı. Talaşlı imalat sanayisinin temel üretim araçlarından takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina’nın bu gücünden yararlanan Ermox, üretim kapasitesini %75 artırarak önemli bir başarı elde etti.

 

GNC Makina ile çalışmaya başladıktan sonra iş verimliliğini artıran Konya’da üretim gerçekleştiren Ermox, GNC makinanın Victor VC-P106 modeli sayesinde, günlük 200 parçalık üretimini 350 parçaya çıkardı. Ermox, böylece verimliliğini yüzde 75 oranında artırmış oldu. 

 

Üretim çalışmalarına 500 metrekare kapalı alanda başlayan Ermox, GNC Makina’nın Victor VC-P106 modeli ile kısa sürede büyüyerek üretimini 3000 metrekarelik alana taşıdı. Doğru kararlarla hedefine doğru hızla yol alan Ermox, Victor VC-P106 sayesinde günlük kazancını yaklaşık olarak ikiye katladı.

 

Az zamanda çok iş
GNC Makina’nın Victor VC-P106 modeline yaptığı yatırımı iki yılda çıkaran Ermox, GNC’den 10 makine daha satın aldı. Üretim kapasitesini %75’e artıran Ermox yetkilileri seçimleriyle ne kadar doğru karar verdiklerini dile getirerek, “GNC Makinaları sorunsuz çalışıyor, zamandan tasarruf ediyoruz, üretim kapasitemiz artıyor, kaliteli üretim yapıyoruz ve tabi ki kazanıyoruz’’ dedi. 

gnc makina

GNC Makina’nın uzman servis ekibinin hızlı çözüm üretmesinden de memnuniyet duyduklarını ifade eden firma yetkilisi, büyümeye devam edeceklerini, bu yüzden de GNC Makina’dan 4 makine daha almaya karar verdiklerini belirtti. Bundan sonraki yatırımlarında tamamen GNC’yi tercih etme yönünde karar aldıklarını sözlerine ekleyen firma yetkilileri, satış ve satış sonrası hizmetler açısından GNC Makina’ya duydukları güveni dile getirdi. 

 

Sektörün ihtiyaçlarını doğru tespit ederek çözüm üreten GNC Makina, Konya merkezli Ermox firmasına sağladıklarıyla üretim sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Paylaş Tweet Paylaş
1949 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM