E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Makine Sanayisinde, Online Pazar Yeri; www.benimmakinem.net

Plastik sektörünün 30 yıldan beri faaliyet gösteren firması olan Tepro Makinenin kurucusu Semih Doğan ‘ın yeni girişimi “BenimMakinem.net” PlastEurasia Istanbul fuarında lasmanını yaptı. Birçok firmanın ilgisini çeken bu online pazar yeri, yeni ve ikinci el makine alım satımı konusunda hizmet verecek. Fuardaki yoğun ilgi sayesinde 350’ün üzerinde kurumsal müşteriye ulaşan “BenimMakinem.net” her gün bir çok sektörden yeni müşteriler edinmektedir. İlk etapta plastik ve metal makine endüstrileri üzerine yoğunlaşıp daha sonraki adımlarda başka kategorileri kullanıma açacak.

 

Benimmakinem.net 10 aylık yoğun araştırma ve sektörel ihtiyaçların analiz edilmesi sonucu kullanıcılarına rahatlıkla eski makinelerini satabileceği ve aynı zamanda yeni makine de alabileceği bir platform. Kullanıcı dostu ara yüz tasarımı, akıllı kategori sistemi ve makine detay özellikleri sayesinde günümüzün ihtiyacı olan makine/ekipman alım satım online platformlarına yeni bir soluk getirdi. Geçmişinde 30 yılı aşkın makine endüstrisi tecrübesi olan bir ekiple geliştirilen sistem, daha sonrası için yeni özellikler üzerinde de çalışmakta.

 

Makine özelliklerinin detaylı kategorilendirilmesi ve kriterlerin her kategoriye özgü olması ile, yeni ve ikinci el makine/ekipman alım satımına olanak sağlayan diğer platformlara nazaran BenimMakinem.net farklılığını göstermekte. Ayrıca kendi bünyesinde bulunan destek hattını, her kategori için uzman personeller ile güçlendirerek, alıcı ve satıcıların kullanım kolaylığını artırmakta.

 

Erken üyelik başvurularına özel kampanyaya katılmak için ücretsiz bir şekilde sisteme üye olmanız yeterli.

 

Online dünyanın gelişimi, bu tür yeni nesil iş modelleri ile ülkemizin tüm sektörleri için bir fırsat haline gelmiş durumda. BenimMakinem.net getirdiği yeni soluk ve online model ile hem sanayi hem de ülkemiz için başarılı bir model olma yolunda ilerliyor.

Paylaş Tweet Paylaş
1243 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM