E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
BenimMakinem.net Artık MachineTotal.com Adıyla Dünyaya Açılıyor

MachineTotal, Türkiye’de üretim hatlarını yenilerken ikinci el makinelerini/ekipmanlarını değerlendirmek isteyen işletmeler başta olmak üzere, portföyündeki makine/ekipmanlar için satış kanalı arayan firmalar için hizmet sunuyor. MachineTotal’ in yeni hedefi, hizmetini önce Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e daha sonrada tüm dünyaya taşımak. Bu amaca uygun olarak ilerleyen aylarda üyelerimize hedef pazarlar belirleyip site üzerinden yurtdışına makine satış imkanı sunacaktır. Alıcılar için ise, detaylı makine/ekipman arama özelliğinin yanı sıra güvenli alış veriş politikası ile hizmet vermeye devam edecektir.

 

MachineTotal.com, yeni veya ikinci el makinelerinizi uygun alıcılar ile buluşturmak üzere satıcılara sektörün en kullanışlı mağaza özelliklerini sunarak hem ticari hem de zaman kazanımlarınızda fark yaratacak bir platform sunmakta. İkinci el ticareti ile makine geri dönüşüm politikası ile sektörde yerli ekonomiye katkıda bulunacak, ikinci ellerin ihracatına olanak sunarak ülkemize katkıda bulunmayı hedeflemekte. 

 

Açılışını plastik, metal ve fabrika ekipmanları kategorileri ile yapan MachineTotal, yedek parça ve ahşap kategorilerini de çok yakında hizmete açıyor. Komponent, ambalaj, gıda ve diğer sektör kategorilerinin çalışmalarını da detaylandırarak aynı yıl içerisinde kullanıma açacaktır. Yakın zamanda hizmet ilanı kategorisi ile teknik servis, lojistik, ekspertiz, bakım, finans gibi destekleyici sektörlere de hizmet verecektir.

 

Süreç içinde makine ve ekipman sektöründe tüm kategorilerde en detaylı veritabanı yapısına sahip olarak, ülkemizin en güçlü makine pazar yeri platformu olmayı planlarken aynı zamanda dünyada da sınıfında birinci pazaryeri olmayı hedeflemektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
1289 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM