E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
STAMPI & Co. Kongresi 2012

Kısa ve orta vadedeki gelişme öykülerinden yola çıkılarak en önemli uluslararası pazarlardaki gerçek koşulların araştırılması ve incelenmesi hedeflenen etkinlikte, geleceğin planlanması için son derece önemli olan bilgiler, İtalya pazarı için üretim firmalarını ve hizmetlerini temsil eden İtalyan organizasyonu Confindustria’ın katılımı aracılığıyla sağlanacak. 

 

Uluslararası Kalıp Endüstrisi Konferasyonu Unisap’ın ISTMA bünyesinde yer alması, uluslararası pazarlardaki bilgi ve tecrübe birikimine, Avrupa üretim koşulları referans alınacak şekilde erişilmesine olanak sağlayacak. 

 
Kongrenin teması, “piyasadaki belirsizlikte kalıp üretiminin değerlendirilmesi” şeklinde de ifade edilebilecek olan bu temeller üzerine geliştirilecek. Bu bağlamda, uygun ağların kurulmasının küçük ölçekli İtalyan kuruluşlarının rekabet ortamına ayak sağlaması üzerindeki etkileri ele alınacak. Kongrenin amacının anlaşılması için gerekli bir diğer rapor ise makine takımları ve kalıp parçaları üreticilerinin takım üreticilerinin ortağı olduğu ortamda sektörler arasında kurulacak etkin bir ilişkinin avantajlarını sergileyecek. 
 
Maddi yaklaşımlar göz ardı edilemeyeceği için, kalıp üreticilerinin önemli bir sorunu olan “müşterilerdeki tahsil edilmemiş nakit” konusu da ele alınacak.  
 
Koşulların genel durumunun ele alınabilmesi için uluslararası plastik kalıp ve çelik şekillendirme makineleri üreticileri müşterilerinin gelişimleri için ortaya koydukları çalışmalarını paylaşacak. Üretim faliyetlerinin geliştirilmesine yönelik maddi destekler hakkındaki sunum ile oturumlar sonlandıralacak ve ardından son görüşler ve öneriler değerlendirilecek. 
 
Paylaş Tweet Paylaş
1312 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM