E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Gökmen Teknik Üçüncü Şubesiyle Büyümeye Devam Ediyor

40 yılı aşkın Türk sanayisine hizmet veren Gökmen Teknik bayiliğini yaptığı ürünlere  ek olarak Kyocera’nın  İstanbul Avrupa yakası bayiliğini bünyesine Haziran 2015 tarihinde katmıştı.2019 tarihinde İMES şubesiyle  oluşturduğu tecrübeli kadrosuyla müşterilerine sorunu yerinde çözme odaklı çözümler üreten Gökmen Teknik başarısını aldığı Kyocera İstanbul genel bayiliği ile güçlendirmişti.

 

2024 yılında TOSB sosyal tesislerinde açtığı şubesiyle Marmara bölgesinde daha güçlü bir şekilde hizmetlerine devam edecek.

 

Gökmen Teknik GenelMüdürü Gökhan Gökmen –“ 40 yıllık hizmet tecrübemizle 9 yıldır sürdürdüğümüz Kyocera’nın  İstanbul Avrupa yakası bayiliği ile başlayan serüvenimiz İstanbul bayiliğine ve şimdi açtığımız bu şubemizle  Marmara bölgesine daha rahat hizmetler sunacağız. Kurduğumuz tecrübeli kadromuzla Türk sanayisine verdiğimiz hizmeti müşteri memnuniyeti sayesinde daha güçlü adımlarla ilerliyoruz ” dedi.

 

Gökmen Teknik Satış Müdürü Abdullah Yurt – “Gökmen Teknik olarak, İlk önceliğimiz müşteri memnuniyetini  sağlamak, konusunda uzman ekibimizle birlikte işletmelerde üretim maliyetlerini düşürecek ve verimliliği arttıracak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Paylaş Tweet Paylaş
27 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM