E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
A-Plas, Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) Ana Sponsoru

ukub sponsorluk anlaşması

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) ana sponsorluğu, 15 Haziran 2021 – 15 Haziran 2023 döneminde A-PLAS GENEL OTOMOTİV MAMÜLLERİ firmasına tahsis edilmiştir. 

 

Otomotiv sektörünün yenilikçi bakış açısı ile önde gelen, eğitime katkıları ile son dönemde değerli projelere imza atan A-PLAS firması, 2 yıllık süreçte UKUB’un geleneksel faaliyetleri arasında bulunan Ulusal Kalıpçılık Zirvesi’nde de etkinlik ana sponsoru olarak yer alacaktır. 

UKUB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şahan EÇİN A-PLAS firmasının sponsorluğuna dair “Ana tedarikçi bazında birliğimize verilen bu destek çok önemli ve anlamlıdır.  Başta Hasan Bey ve Ahmet Bey olmak üzere A-PLAS ailesine çok teşekkür ederiz. Aramızdan ayrılan çok değerli büyüğümüz ve A-PLAS kurucusu Arif AĞAOĞLU ağabeyimizi de saygı ve rahmetle anmak isterim. Kendisini yakından tanımak ve çalışmak mutluğuna erişmiştim.  Zaman birlik olma zamanı, zaman ülke kalıpçılığına sahip çıkma zamanı. Kalıp üreticileri birbirine rakip değil paydaştır. Birbirimize ne kadar yakın durur ve kenetlenirsek inanın iş hacmimiz o kadar artacaktır.” ifadelerini kullanarak gurur ve mutluluğunu dile getirdi.

 

UKUB, Birliğimize ve sektörümüze olan katkılarından dolayı A-PLAS firmasına teşekkürlerini sunarak, vermiş oldukları destek ile birlikte başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

Paylaş Tweet Paylaş
1613 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM