E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Ukub 20. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nin (UKUB) 20. Olağan Mali Genel Kurulu Deluxe Bursa Teras Salonda, 09.04.2022 tarihinde büyük çoğunlukla gerçekleşti. Yapılan genel kurulda, Başkan Şahan EÇİN, kalıpçılık sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. UKUB, kalıpçılık mesleğinin bilinirliğini ve tanınırlığını arttırmak adına devlet erkanında, yurtiçi ve yurtdışı tüm mecralarda basılı yayınlar dışında, sosyal ve dijital medya da tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirtti. Şahan EÇİN, sektörün yaşadığı en önemli sorunların başında nitelikli teknik eleman sıkıntısı olduğuna dikkat çekti. Meslek liseleri ve üniversiteler seviyesinde de seminer ve videolarla, gençlere mesleği tanıtarak özendirilmesi hedefleniyor. UKUB’un projelerinin odağında eğitimin yer aldığını belirterek, “Sektörümüzün nitelikli eleman sorununa çözüm bulmak amacıyla çalışmalarımız artarak devam edecek.” dedi.

 

Şahan EÇİN, kalıpçılık sektöründeki gelişmeleri ana ve yan sanayi temsilcileriyle paylaşmak için her yıl Ulusal Kalıpçılık Zirvesi düzenlediklerini, 11.’si için çalışmalara başladıklarını ve 22 Eylül tarihinde yapacaklarını belirtti.   Başkan Şahan EÇİN UKUB… Türkiye’nin Kalıphanesi sloganımız ile yola çıktığımız dönemimizde, birleştirici güç özelliğimiz ile tüm sektör mensubu paydaşlarımızla birlikte yerli ve milli hedefler doğrultusunda önemli çalışmalar içerisinde olacaklarını belirtti. 

 

UKUB’un hedefleri doğrultusunda hazırlanan ‘’UKUB Stratejik Planı’’ hakkında Yönetim Kurulu Üyesi İpek SARIGÖZOĞLU ERDEM oluşturdukları çalışma komisyonları ve alınan aksiyonlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

UKUB’un yeni dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeler ile ilgili bilgilendirmeleri tamamlayan Başkan Şahan EÇİN Genel Kurulun sektöre ve Birliğe hayırlı olmasını diledi,  katılım sağlayan ve destek veren tüm üyelere teşekkür ederek sözlerini bitirdi. 

Paylaş Tweet Paylaş
1122 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM