E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Yıldız Kalıp 50. Yılını Çalışanlarıyla Muhteşem Bir Şekilde Kutladı…

yıldız kalıp 50.yıl kutlama

 

Cemil Yıldız ile 50 yıl önce 19m2 atölyede başlayan Yıldız Kalıp serüveni, bugün yarattığı istihdam ve teknolojisiyle Türkiye’nin gururu ve dünya OEM lerinin aranan kuruluşudur. cemil yıldız

 

Mütevazi  gecede tüm Yıldız Kalıp çalışanlarının motivasyonlarını topladığı muhteşem bir gün oldu. 10, 15, 20 ve üzeri yıllarını Yıldız Kalıp firmasında geçiren personele plaketler verilirken çekilişlerle hediyeler dağıtıldı.

 

Cemil Yıldız Beyden sonra 42. Yılını kutlayan Finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı  Kadir Yıldırım Bey’de gecenin mimarlarındandı.

 

Gecenin ilk açılış konuşmasını fabrika müdürü Erhan Halit Çebi yaptı(konuşmasından kısa alıntılar) –“ … Her yolculuğun karanlık tünelleri, keskin virajları vardır. Ama ne o karanlık tüneller ne de keskin virajlar Yıldız Kalıp’ın bu yarım asırlık başarı yolculuğunda hız kesmesine engel olamamıştır. 50 yıllık yolculuğumuzda, girdiğimiz her karanlık tünelin sonundaki ışığa doğru durmadan ilerleyen, karşımıza çıkan her türlü virajı hedefimizden şaşmadan geçmemizi sağlayan, büyük özveri ile yolculuğumuzda bizimle olan siz değerli emektar yol arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. Bu gururlu yolculuğun, bu büyük ve güzel ekibin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Ve tüm yol arkadaşlarımın da bu gururu yaşadığından şüphem yok. Biz güçlü, çalışkan ve BÜYÜK bir ekibiz. 

 

… Ülkemiz ve firmamız için gelecek çok parlak. Ülkemiz dünya çapında sektörde önemli bir oyuncu olma yolculuğunda ilerliyor. Ulusal veya uluslararası görüşmelerimiz ve çalışmalarımız tüm bölümlerimizin katılımıyla devam ediyor. Yeni müşteriler fabrikamıza ziyarete geliyor, Ar-Ge, Mühendislik ve üretim faaliyetleri ile işbirliklerimizi arttırmaya çalışıyoruz.” 

 

Cemil Yıldız-“  … Bundan 50 yıl önce, kıymetli eşimin desteği ile 19 metrekarelik bir atölye ile ilk temelini attığım ve bugünlere kadar getirdiğim firmamızın başarı ve saygınlığı ile gurur duyuyorum.

 

Firmamı hep beraber azmederek, sabrederek, çok çalışarak ve emek vererek başarı ile bu seviyeye getirdik. Bugün 50. Yılını kutladığımız firmamız dünyaca tanınan bir firma konumundadır.

 

Mühendislik tecrübemiz ve sorunlara çözüm üretebilme gücümüz, fabrikamızın temizliği ile düzeni gibi birçok konuda Daimler Mercedes, BMW, Porsche, Volkswagen, Ford gibi en önemli firmalar tarafından takdir edilen bir firmayız. Hatta firmamızın Almanya’daki benzer üretim yapan birçok tesisten daha iyi olduğu gelen firma yetkilileri tarafından da söylenmektedir.

 

yıldız kalıp 50.yılBaşarı hikayeleri ile dolu firmamız yenilikçi proje üretebilen ve hızlı sorun çözen firma olma özelliğini korumaktadır. Yaratıcı fikirler geliştirerek ve bu fikirleri hayata geçirerek muvaffak olan bir firmayız. Bizi bugünlere getiren yeteneğimiz, 50 yıldır sektörde tutan ise karakterimizdir. Bu gücümüzü daha nice seneler yaşatmak, korumak ve daha da ileriye taşımak için hepimize büyük görev düşmektedir.

 

Sizlerden isteğim firmamızı gelecek nesillere taşıyabilmek için aynı gayret ve özveri ile çalışarak bayrağı nesilden nesile aktarmak olacaktır. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor daha nice seneleri geride bırakmak dileği ile iyi eğlenceler diliyorum. Bu organizasyonu başarılı bir şekilde hazırlayan icra kurulu üyelerimiz Kadir Yıldırım, Ensar Yıldırım, Halit Çebi, İnsan kaynakları müdürümüz Sebahattin Ertemel beyefendiye de teşekkür ederim. 50. Yılımız hepimize hayırlı olsun.”

 

Yıldız Kalıp’da 23.yılını tamamlayan Teknik genel müdür yardımcısı Ensar Yıldırım Yıldız kalıp’ ı anlattı ve yapılan projeler ve firmanın gelecek yılları ile ilgili planları anlattı. Ayrıca Türkiye’nin yerli araba projesindeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. konuşmalar gerçekleştirdikten sonra geceye devam edildi.

 

yıdız kalıp 50. yıl kutlama

Paylaş Tweet Paylaş
3044 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM