E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kurşunel Kalıp, Kukamet Markasında Yeni Ürünü Power Clamp’leri Ekledi

kukamet

Kukamet markasıyla hızlı bağlantı elemanları sektöründe faaliyet gösteren Konya merkezli Kurşunel Kalıp, sektörde 35. yılını kutluyor.

 

Hasan Kurşunel tarafından 1985 yılında kurulan, 2020 yılı itibarıyla kuruluşunun 35. yılını kutlayan firmanın ürün gamında manuel bağlantı elemanları, pnömatik bağlantı elemanları, pnömatik döner tip bağlantı elemanları, kaynak masaları gibi ürünler bulunuyor.

 

ufuk yükselYurt içinin yanı sıra yurt dışında da Almanya, İran gibi ülkelerde fuarlara katılan firma, yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapıyor ve satışlarının yüzde 40’ını yurt dışına gerçekleştiriyor. Referansları arasında; Fiat, Renault, Arçelik, Atiker, BMC, Ford, Karsan, MAN, Mercedes, Isuzu, ONS Makina, Otokar, Sarıgözoğlu, TÜMOSAN, Yarış Kabin gibi Türkiye’nin önde gelen kuruluşları bulunuyor.

 

Yeni ürünleri olan Power clampleri ile ilgili bilgiler veren Kurşunel Kalıp Kukamet Bağlantı Elemanları Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Yüksel, “Kukamet Power Clampleri uzun Arge dönemi sonrasında ortaya çıkardığımız, Kukamet’e özgü tasarım ve çizgileri barındıran, özellikle Otomotiv sektöründe Ana ve yan sanayilerinde robotik kaynak fikstürlerin de yoğun kullanıma sahip olan bu ürün, özellikleri arasında da darbeye dayanıklı tamamen kapalı devre çalışan yapısıyla kaynak çapaklarından etkilenmemekte, özel alaşımlı alüminyum gövde yapısı ve çene tasarımıyla baskı ve yük taşıma mukavemeti arttırılmış, müşteriye basit bir müdahale ile 0 ile 135 derece arasında geniş bir çalışma açı ayar olanağı sunmaktadır. Oval piston yapısı  dar alanlarda çalışma kabiliyetini arttırıp 32, 40, 50 ve 63 lük piston çap modelleri ile kullanıcıya seçenekler sunmaktadır.” dedi. 

 

 

Yüksel, firmanın 2020 yılı planlarına ilişkin ise şunları kaydetti: “ 2020 yılı içinde fuar çalışmalarımız bir yandan devam ederken bir yandan da yeni ürünler ve mevcut ürün gamımızda değişiklikler yapmaktayız. Yeni pnömatik Power Clamplerimizin hemen ardından elektrikli tipleri ve port pilotlar ile üretime devam edeceğiz. Gripperlerimize da işlevsellik kazandırarak hem kullanım alanlarını hem de çevrim sürelerini arttırdık. Swing clamplerimizle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ederek boşluksuz çalışma ve her dönüşte aynı yere basma garantisiyle bu alanda da tek marka olmayı sürdürmekteyiz. Kullanıcılarımız yeni kataloğumuzda mekanik ürünlerimizde de çokça yenilik görecekler. Ayrıca Eğitim kurumlarına yönelik desteklerimizi ve çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Öğrenci okul ve sanayi çerçevesindeki işbirlikleri konusunda bu üç yapıya da her türlü katkıyı sağlamayı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. ”     

 

Paylaş Tweet Paylaş
2825 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM