E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
BGH Kocaeli Özel Çelik A.Ş. Isıl İşlem Tesisini Kurdu

26 Temmuz Salı günü Dilovası İmes OSB yerleşkesindeki tesislerinde ısıl işlem ve çelik servis merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Sektördeki seçkin konuklarıyla birlikte gerçekleşen açılışta BGH Kocaeli Özel Çelik çalışanları ve yönetim kurulu da hazır bulundu.

 

Açılış konuşmasını BGH Kocaeli Özel Çelik A.Ş. Genel Müdür’ü Gamze BAŞKAN gerçekleştirirken “550 yıllık bir firmanın Türkiye’deki işletmesinin Genel Müdürü olmaktan gurur duyuyorum. Tamamı sektörde çok tecrübeli ekibimizle görevimizi layıkıyla icra ediyoruz. Çelik servisimiz ve stoğumuzla müşterilerimize gerekli hizmetleri sunarken, ısıl işlem tesisimizle katma değeri yüksek ve proje bazında daha iyi hizmet sunacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

BGH Kocaeli Özel Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Marc-Andre MÜLLER ”Türkiye’de hizmet veren tesisimizde çalışma arkadaşlarımla çok mutluyum. Takım ruhu kuvvetli ve tecrübeli bir ekiple çok hızlı ve sistematik bir şekilde piyasada önemli bir yer edindik. Müşterilerimiz bizleri çok desteklediler. Isıl işlem projemiz isteğe göre gelişen ve hızlı bir şekilde verdiğimiz bir karar oldu. Isıl işlem fırını üreten birçok uluslararası firma ile görüştük fakat yerli üretimde dünyada başarılı olan ve isteklerimizi kırmadan yerine getiren Sistem Teknik firması ile devam etme kararı aldık. Buradan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gamze Hanım ve takım arkadaşlarıyla çok güzel işler yapacağımıza ve güzel projelere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

 

BGH Edelstahlwerke Gmbh Yönetim Kurulu Başkanı Sönke WINTERHAGER “Türkiye’de olmaktan ve tecrübeli bir ekiple çalışmaktan çok mutluyuz. Isıl işlem tesisi projesi beni çok etkiledi. Türkiye’de ilk yılımızda elde ettiğimiz başarılar, ısıl işlem yatırımımızı bu kadar hızlı yapmamızda çok etkili oldu. Başarımızın devamı için Türkiye ekibimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen siz iş ortaklarımıza çok güveniyoruz. Daha güzel projelere imza atmak niyetiyle tesisimiz hayırlı olsun diyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Konuşmalardan sonra kurdele kesildi. Müzik eşliğinde kokteylle birlikte açılış kutlandı.

Paylaş Tweet Paylaş
1813 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM