E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Dünyanın En Büyük 2 Takım Çeliği Üreticisinden Birisi Olan TG Middle East Çelik San. Tic. A.Ş. Yeni Tesislerinde

TG Middle East Çelik San.Tic.A.Ş. 22 Kasım Salı günü Kocaeli KOBI OSB’deki yeni tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Sektörün değerli temsilcileri, KOBI OSB Yönetim Kurulu üyeleri, TG Middle East çalışanları ile beraber Çin Büyükelçiliğinden temsilciler de açılışta hazır bulundu.

 

Dünyanın en büyük 2 takım çeliği üreticisinden birisi olan JIANGSU TIANGONG TOOLS NEW MATERIALS CO. LTD’nin Şubesi olarak 2015 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren TG Middle East 4000 m2 kapalı alana sahip yeni fabrika binasının açılışını yaptı. Açılışta Jiangsu Tiangong Yurtdışı Satış Müdürü ve aynı zamanda TG Middle East Genel Müdürü olan Sayın Chen Jun ile beraber Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Özortakcı, Yönetim Kurulu Üyesi Oskar Mitrani ve Çin Büyükelçiliği Temsilcisi konuşma yaptılar. 

Toplamda yıllık 250 bin ton kalıp çeliği, 50 bin ton HSS ve 10 bin ton Titanyum üretim kapasitesinin yanında 300 milyon adet kesici takım üretimi yaptıklarını söyleyen TG Middle East Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Özortakcı “Yeni tesisimiz ile hem stok çeşitliliğimizi artırıp, hem de değerli iş ortaklarımıza daha hızlı hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Geniş ölçü ve ürün gamı ile beraber müşteri isteklerine uygun üretim yapabilme esnekliğine ve kapasitesine sahip olduklarına dikkat çeken Özortakçı, “Firmamız 1981 yılında kurulmuş olup, 2007 yılından bu yana Hong Kong borsasında işlem görmektedir. Türkiye Şubemiz ise 2015 yılında faaliyete geçmiş olup, bugün %100 yabancı sermayeli bir şirket olarak Türkiye’ye yatırımlarına devam etmektedir. Soğuk iş ve sıcak iş kalıp çelikleri ve HSS ürünlerin yanında özel alaşım, spray form ve toz metal ürünleri de stoklarımızda bulundurarak değerli iş ortaklarımızın tüm ihtiyaçlarına tek elden yanıt vermek arzusundayız” diye konuştu. 

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı ve müzik eşliğinde kokteyle devam edildi.

 

Paylaş Tweet Paylaş
1462 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM