E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
voestalpine eifeler Coating Yüksek Performanslı Kaplamalarla Ürünlerin Ömürlerini Uzatıyor

voestalpine Grubu’nun Avusturya’daki Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye’deki satış şirketi olan ve özel çelik alanında teknolojik ürünlere odaklanan voestalpine High Performance Metal Türkiye, Kocaeli Çayırova lokasyonunda voestalpine eifeler Coating markası altında geçtiğimiz yıl mayıs ayında devreye aldığı kaplama tesisi ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. eifeler bünyesinde TiN, CrN, TiCN Ultrafine, Tigral, Variantic, Sistral Plus, Sublime, Dublex kaplama çeşitlerini sunan voestalpine High Performance Metal Türkiye, müşterilerinin hem ürün performanslarını artırıyor hem de ömürlerini uzatıyor.

 

Türkiye’de çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama hizmetlerini tek bir noktadan sunan voestalpine High Performance Metal Türkiye, teknolojik açıdan gelişmiş ve bireysel çözümlerle otomotiv ve makine mühendisliği sektörlerindeki müşterilerine yeni ve daha da iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Şirket, Çayırova’daki lokasyonunda voestalpine eifeler Coating markası altında geçtiğimiz yıl mayıs ayında devreye aldığı kaplama tesisi ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 

Yüksek performanslı kaplama hizmetini 23 lokasyondan dünyaya sunuyor
eifeler markası altında TiN, CrN, TiCN Ultrafine, Tigral, Variantic, Sistral Plus, Sublime, Dublex kaplama çeşitlerini sunan voestalpine High Performance Metal Türkiye, müşterilerinin hem ürün performanslarını artırıyor hem de ömürlerini uzatıyor. voestalpine olarak uzun yıllardır özellikle otomotiv, beyaz eşya, makine sektörlerine ve mühendislik uygulamalarına en üst düzeyde hizmet sunduklarını ve pazarın ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettiklerini belirten eifeler Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Can Tulgarer, “Türkiye’de tek elden çelik, ısıl işlem, desen, kaplama hizmeti veren tek şirketiz. Ayrıca eklemeli imalat konusunda müşteri talebi doğrultusunda mühendislik desteği vermekle birlikte, voestalpine eklemeli imalat tesisinde parçaların yazdırılmasını sağlıyoruz. voestalpine’nin ‘bir adım önde’ olma felsefesini benimseyerek her zaman öncü olmak için artan bir ivmeyle yol alıyor ve müşterilerimize değer katmak için onlarla birlikte organize olarak çalışıyoruz. Köklü inovasyon mirasımız, mühendislik gücümüz ve çözüm odaklı yaklaşımlarımızla tüm paydaşlarımıza katma değer yaratmaya ve en yüksek performansı almalarını sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. 

 

Makine parkurunu son teknoloji makinelerle zenginleştiriyor
eifeler markasının 1982 yılından beri kendi üstün teknolojisiyle yüksek performanslı kaplama hizmeti verdiğini ve bu hizmetleri 23 lokasyondan dünyaya sunduğunu belirten Can Tulgarer, “Kesici takım ve kalıplarda, aşınmaya ve yapışmaya karşı çözümler üretiyoruz. Türkiye’deki merkezimizde, kaplamada uzman kadromuz ile görev alıyoruz. Kalıplar ve kesici takımlar için polisaj işlemi, ıslak ve kuru mikro kumlama makineleri, otomatik yıkama makinesi ve eifeler marka son teknoloji PVD makineleriyle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Ağımızda bulunan makineler ile hem hızlı ve kompakt çözüm hem de büyük ve hacimli ürünler için vazgeçilmez bir performans sağlıyoruz. Son teknoloji PVD kaplama yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. 

Paylaş Tweet Paylaş
663 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM