E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Yeni Çözümleri Pazara Sunmaya Hazırlanıyor

Buderus Edelstahl markası köklü geçmişi ve sağladığı güven ile özellikle sıcak dövme sektörü ve plastik kalıpçılığı için kullanıcıların ilk tercihi olmayı başarıyor. Uzun yıllardır Türkiye’de de hizmet veren şirket, takım çeliklerinden mühendislik çeliklerine kadar geniş bir yelpazede sektöre çözüm ortaklığı yapıyor.

 

Türkiye’deki ilk ve tek çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama sağlayıcısı olan voestalpine High Performance Metal’in çatısı altında çalışmalarını sürdüren Buderus Edelstahl markası, ülkemizde yürüttüğü etkin çalışmalarla öne çıkıyor. 2015 yılından beri Türkiye’de kendi marka adı ile direkt kullanıcılara ulaşan şirket, dövme ve plastik kalıp çeliklerinin kullanıldığı tüm sektörlere premium satış ve servis hizmeti sağlıyor.

 

Köklü tecrübesiyle premium hizmet sağlıyor
Buderus Edelstahl’in 1731 yılından beri Frankfurt yakınlarındaki dünyadaki tek Buderus Edelstahl üretim tesisi olan Wetzlar fabrikasında üretim yaptığına dikkat çeken Buderus Edelstahl Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Hacıevliyagil; “Fabrikamızda; takım çeliği, özel mühendislik çeliği, açık kalıp dövme, sıcak dövme parçalar, sıcak ve soğuk haddelenmiş şerit ve haddelenmiş yarı mamul ürünler üretiyoruz. Ergitme işleminden son ürüne kadar tüm üretim ve kalite süreci tamamen kendi kalite ekiplerimizin denetiminden geçiyor. Denenmiş ve test edilmiş standart çeliklerin yanı sıra müşteri taleplerine yüksek kaliteye sahip özel çelikler üretiyoruz. Buderus Edelstahl Almanya tesislerinde üretilen her bir ürün grubundaki malzemelerimiz, piyasadaki eşdeğerleri ile karşılaştırıldığında hem fiziksel hem de kimyasal açıdan olabilecek en üst kaliteye sahip. Plastik kalıp çeliklerinde işlenebilirlik, parlatılabilirlik, yüksek ısı iletkenliği ve iyileştirilmiş kaynak edilebilirlik gibi özellikler öne çıkıyor. Dövme kalıp çeliklerinde ise yüksek sıcaklığa mukavemet ve özellikle aşınma direncinin piyasadaki muadillerine oranla çok yüksek olması malzemelerimizin ayırt edici özelliklerinin başında geliyor. Tüm bu ayrıcalıklar proses süresinin azalması, kalıp ömrünün uzaması ve yapılacak tadilatların da daha az sayıda olması anlamı taşıyor. Bu durum ise maliyetlerimizin azalmasında ve dolayısıyla satışlarımızın artmasında büyük bir çarpan etkisi yaratıyor” diye belirtti.

 

Sadece bir tedarikçi değil, her alanda destek veren bir partner olarak konumlanıyor
Buderus Edelstahl olarak, ağırlıklı olarak dövme ve plastik kalıp çeliklerinin kullanıldığı tüm sektörlere satış ve servis desteği verdiklerini belirten Fatih Hacıevliyagil; “Müşterilerimizin büyük çoğunluğu otomotiv sektöründe çalışsa da odağımız plastik ve dövme parçaların bulunduğu tüm sektörler. Türkiye’de Buderus Edelstahl olarak hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimiz bizden sadece birinci sınıf premium kaliteli malzemeyi almıyor aynı zamanda çelik konusunda tam donanımlı satış uzmanlarımızdan her türlü teknik destek ile beraber ısıl işlem, kaplama ve desen hizmetlerimizden de faydalanabiliyor. Uzun yıllardır tüm bu işlemleri tek çatı altında müşterilerimize sunan Türkiye’nin tek çelik servis sağlayıcısıyız. Türkiye’deki pazar payımızı her yıl artırmakla birlikte, çoğunluğu mühendis olan yeni kadromuz ve vizyonumuzla pazar payımızı daha da yükseltmek istiyoruz. Bunun için satış sorumlusu arkadaşlarımızın ticari, teknik ve uygulamalı eğitimlerini hem yurt içinden hem de yurt dışından destekli olarak sürekli yeniliyoruz. Bu şekilde müşterilerimizin üretmiş oldukları kalıpların gerek üretim aşamasında gerekse sonrasında yaşadıkları sorunları en aza indirerek hem verimliliklerini artırıyoruz hem de kalıplarının kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmaya yardımcı oluyoruz” dedi.

 

Türkiye’deki ürün gruplarını her geçen gün artırıyor  
Potansiyeli gereği Türkiye’deki faaliyetlerini giderek çok daha geniş bir perspektifte ele aldıklarını söyleyen Hacıevliyagil, ürün gruplarına eklenen yeni çözümleri şu sözlerle anlattı: Buderus Edelstahl şimdiye kadar Türkiye piyasasında sadece plastik ve dövme kalıp çeliklerinin kullanıldığı sektörlerde satış ve servis veriyordu. Almanya Wetzlar’da bulunan Ar-Ge bölümümüzün yeni geliştirdiği cam kalıpları için pazarlama çalışmalarımıza ise henüz başladık. Umuyoruz ki, en kısa zamanda deneme siparişlerimizi alacağız. Bununla beraber, büyüyen firmamızın ayak izini belirli sınırlar içerisinde değil, tüm ürün gruplarında ve sektörlerde belli etmek amacıyla Türkiye piyasasında daha çok görünür olma kararı aldık. Bunun için özel mühendislik çeliği, açık/kapalı dövme malzemeler, sıcak dövme parçalar, sıcak haddelenmiş şerit, soğuk haddelenmiş şerit ve haddelenmiş yarı mamul ürün gruplarında da pazarlama faaliyetlerine başladık.”

 

Hedef, müşteri memnuniyetini ve pazar payını en üste taşımak
2023’e hızlı bir giriş yaptıklarını ifade eden Fatih Hacıevliyagil; “Müşterilerimizden gördüğümüz taleple birlikte 2015 yılından bu yana satışlarımız sürekli artıyor. Elbette satışların sürekli artması tesadüf değil. Bu, hem müşterilerimizin Buderus Edelstahl markası ve kalitesine olan güvenin eseri hem de satış ve satış sonrası servisimize karşı memnuniyetlerinin bir göstergesi. Buderus Edelstahl olarak bu başarıyı en ileriye götürmek istiyoruz. Amacımız satış ve satış sonrası hizmetlerimizi daha da iyileştirerek hem müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye taşımak hem de pazar payımızı genişletmek. Bunun için de gerek insan kaynaklarını gerekse makine yatırımlarımızı sürekli ihtiyaçlar doğrultusunda artırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaş Tweet Paylaş
394 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM