E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
EuroBLECH 2024, Üretkenlik Hedefine Varan Yeni Yollar Belirliyor

Binlerce serginin yanı sıra ürün bulma, ilişkiler geliştirme ve öğrenme faaliyetleriyle dolu dolu geçen dört gün. Sac levha işleme endüstrisi, en önemli etkinliği olan EuroBLECH 2024’e hazırlanıyor. Bu fuar etkinliği, sac levha işleme teknolojisi alanında dünyanın en geniş seçenek yelpazesini bir araya getirmektedir. Bu yılki fuarın benimsediği “Üretkenliğin Gücü” şiarında da görüleceği gibi ziyaretçiler, sektörün temelini oluşturan öncü bir etkinliği izleyebilecek ve en üst düzeydeki tedarikçilere ayrıcalıklı erişimden canlı demolara ve dünya prömiyerlerine kadar birçok avantajdan yararlanacaklar. Ziyaretçi kaydı başlamış durumda ve Ziyaretçilere Rehberli Tur ile yeni yetişen yeteneklere yönelik özel Kariyer Günü gibi bilet seçenekleri mevcut.

 

22-25 Ekim 2024 tarihlerinde Almanya’nın Hannover şehrindeki fuar alanında gerçekleşecek olan 27. Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH için ziyaretçi kayıtları başladı. Sac levha işleme alanında dünyanın en büyük fuarı olan bu etkinlik, 9 fuar salonunun ayrıldığı 15 ayrı teknoloji sektöründe bütün bir tedarik zincirini kapsamaktadır. Bu yılki etkinliğin odak noktası üretkenliği artıran teknolojiler ve bu bağlamda pazarın, verimi ve verimliliği artırırken bireysel üretim süreçlerini akıllı imalatın karmaşık gerekleri ile uyumlu hâle getirme doğrultusundaki çabaları olacak.

 

Yaklaşan bu etkinlik 90 bin metre kare net fuar alanında gerçekleşecek ve dünyanın her yerinden borsadaki değeri en yüksek şirketlerden KOBİ’lere kadar her organizasyonla ilişkiler kurma imkânı sağlayacak. Fuar katılımcılarının %60’tan fazlası yurtdışından geliyor. 2024’ün Almanya dışında başlıca katılımcı ülkeleri İtalya, Türkiye, Çin, İspanya, Hollanda, İsviçre, Tayvan, Polonya, Belçika, Avusturya, Hindistan, Fransa ve ABD. Fuan alanında görebileceğiniz tanınmış markalar arasında ise Adige, AIDA, Amada, Bystronic, Dimeco, Durma, Haco, LVD, Messer Cutting Systems, Pivatic, Prima Power, Salvagnini, Schuler, Thyssen, TRUMPF, Yamazaki Mazak ve daha pek çokları var. İleri düzeyde uzmanlaşmış KOBİ’ler ile fuara ilk kez katılacak olan şirketler pazardaki yenilikçi güçlerini ortaya koyacak.

 

Fuardaki sergilerde sac levhadan boru ve profillere, hatta plastik hibritlerine kadar yarı mamul ve mamul ürünlerin işlenmesiyle ilgili olarak akla gelebilecek her şeyi bulabilirsiniz. Ziyaretçilerin damga, zımba, presleme, şekillendirme, kesme, ek yapma, kaynak, sabitleme, yüzey tretmanı, son işlemler, kalite kontrolü, CAD/CAM/CIM, takım tezgâhları, makine bileşenleri, depo ve fabrika ekipmanı, malzeme geri kazanımı, Ar-Ge ve daha pek çok konuda son yenilikleri keşfetme ve organizasyonlarına kazandırma fırsatı olacaktır.

 

Son yıllarda teknoloji tedarikçilerinin yenilikçilik, verimlilik ve uyarlanabilirlik yoluyla sektörü geleceğe hazırlama yönünde benimsediği proaktif tutumlar dikkate değer. RX kuruluşu adına EuroBLECH Etkinlik Yöneticisi görevini yürüten Evelyn Warwick, “Değişiklik hızla karşınıza çıkarsa sizin daha da büyük hızla çözümler bulmanız gerekir” diyor. “YZ ile bütünleşme ve makine öğrenimi sektörde devrim yaratıyor, daha önce görülmemiş ölçüde hassas ve verimli sonuçları mümkün kılıyor. Otomasyon ve robotik ilerlemeye devam edecek, üretim süreçlerini kusursuzlaştırarak kol emeğine ihtiyacı azaltacak; aynı anda Nesnelerin İnterneti de makine ve sistemleri birleştirerek gerçek zamanlı izleme ve optimizasyonu mümkün kılacak. Bu yılki EuroBLECH’te izleyebileceğiniz bu yenilikler, sektörün giderek artan bazı talepleri karşılama taahhüdünü ortaya koymaktadır; bu taleplerin isteğe uyarlama, sürdürülebilirlik ve akıllı imalat yönünde olduğunu söyleyebiliriz.”

 

Ziyaretçiler için “Üretkenliğin Gücü”ne eşi benzeri görülmemiş bir yolculuk
Fuar salonlarını kaplayacak binlerce sergiye ve tedarikçi temsilcisine ek olarak 2024 yılının ziyaretçi deneyimi, yenilikçilikle birebir ilişki kurma doğrultusunda olağanüstü zengin fırsatlar sunuyor. Bunlardan biri olan Ziyaretçilere Rehberli Tur, üretimde verimliliği optimize etme amacı doğrultusunda “Otomasyon ve Robotik” ve “Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT)” temalarına yer verecek. Bunlara ek olarak Konuşmacı Forumu günümüzün kilit konularına yer verecek: “Otomasyon, Robotik ve Kobotlar” Forum I’de, “Dijitalleşme, Endüstriyel Meta Evren (AI, VR, AR, IIoT) ve Siber Güvenlik” ise Forum II’de ele alınıyor. Prestijli EuroBLECH Ödülleri, başarılarıyla teknik mükemmelliği ve yenilikçiliği ileri götüren beş kişiye verilecek. Cuma ise sektörün genç yeteneklerine hitap eden Kariyer Günü düzenleniyor.

Fuar öncesinde yapılacaklar
Etkinliğin resmî web sitesinde fuar profili ve ziyaretler hakkında aşağıdaki gibi kapsamlı bilgiler sağlanmaktadır: Seyahat ve Konaklama, şirket ve ürün açıklamaları içeren tam Katılımcı Listesi ve ziyaretçilerin, kendilerini en çok ilgilendiren şirket ve ürünleri kolaylıkla bulmaları için arama ve filtreleme işlevleri içeren bir Çevrimiçi Fuar Öngörünümü. Kullanıcılar küçük bir simgeye tıklayarak en beğendikleri tedarikçilerin listesini oluşturabilir, sonra bunu birden çok cihaza aktararak istedikleri zaman kullanabilirler. Ziyaretçiler ayrıca EuroBLECH e-news bültenine abone olarak fuar hakkında güncel bilgi alabilir.

 

Fuar zamanları ve biletler
EuroBLECH 2024, 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Almanya, Hannover Fuar Merkezi’nin 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 ve 27 numaralı salonlarda gerçekleşecektir. Ziyaretçiler fuara West 1, West 2, Nord 1, Ost 3 ve Süd 1 girişlerinden ulaşabilir. Fuar her gün 9:00’dan 18:00’e kadar açıktır. Kayıt, Bilet Satışı ve Basın Kartlarının Dağıtımı başlamıştır. Günlük bilet 39,00 avro, sezonluk bilet (fuarın dört günü boyunca geçerli) 70,00 avrodur. Ek bilet seçenekleri: Ziyaretçilere Rehberli Tur (25,00 €), Resmî Fuar Kataloğu (44,00 €) ve Kariyer Günü olarak belirlenen 25 Ekim Cuma öğrenciler ve çıraklık/staj yapanlara ücretsiz giriş (bilet, geçerli öğrenci kimliğini göstererek fuar alanından alınabilir).

 

Son dakikada yer ayırtan fuar katılımcılarına paket kampanyalar 
Bu yıl fuarda ürünlerini sergilemek isteyen şirketlerin vakit geçirmeden Fuar Ekibi’ne ulaşması tavsiye olunur. Son dakika düzenlemeleri için mevcut paket seçenekleri arasında myEuroBLECH Easy Package ve ilk kez katılımcı olanlara yönelik First Time Exhibitor Package yer alır ve bunların her ikisi de anahtar teslim çözümler ile pazarlama paket hizmetleri sunar. Fuara katılanları ilgilendirecek her türlü bilgiyi fuarın kendi internet sitesinde bulabilirsiniz.

www.euroblech.com

Paylaş Tweet Paylaş
253 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM