E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Fastener Fair Italy 2020 Ertelendi

3. Bağlantı Elemanları ve Sabitleme Teknolojileri Fuarı 10-11 Kasım 2021 tarihleri arasında İtalya, Fiera Milano City’de gerçekleşecek.

 

Mack Brooks Exhibitions, 11 - 12 Kasım 2020 tarihleri arasında Fiera Milano City’de yapılması planlanan Fastener Fair Italy’nin erteleneceğini bugün duyurdu. Etkinliğin artık 10-11 Kasım 2021’de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu karar daha sonra alındı. Devam eden Covid-19 krizi ışığında, bu yılın Kasım ayında fuarı düzenlememe tercihlerini ifade eden son haftalarda ve aylarda katılımcılar ve ortaklarla kapsamlı sohbetler.

 

Mack Brooks Exhibitions Genel Müdürü Nicola Hamann duyuru hakkında şunları söyledi: “Hepimiz bu yılın hem fuarlar hem de bağlantı elemanları ve sabitleme endüstrileri için zorlu geçtiğinin farkındayız. Covid-19 salgını ve devam eden seyahat kısıtlamaları nedeniyle birçok etkinliğin önümüzdeki yıla ertelenmesi gerekti ve birçok katılımcımız bu yıl etkinliğe katılamadı. Bu nedenle, ilgili tüm ortaklarla yakın koordinasyon içinde, Fastener Fair Italy’yi Kasım 2021’e yeniden planlamaya karar verdik ve olağan Kasım tarihlerimize uyduğumuz için mutluyuz.“

 

Fastener Fair Italy Ekibi, önümüzdeki haftalarda ve aylarda müşteriler ve ortaklarla yakın iletişim kuracak ve bu zorlu dönemde destekleri için katılımcılarına, ortaklarına, tedarikçilerine ve ziyaretçilerine teşekkür edecek. Fastener Fair Italy, Fastener Fair Turkey, Fastener Fair India, Fastener Fair France, Fastener Fair Mexico ve Fastener Fair USA dahil olmak üzere bağlantı elemanı ve sabitleme endüstrisi için hedeflenen bir dizi ticari etkinliğin bir parçasıdır. Fastener Fair Stuttgart, Almanya, Fastener Fair markasının küresel amiral gemisi fuarıdır.

 

Güncellemeler ve daha fazla  bilgi için lütfen etkinlik web sitesini ziyaret edin: https://www.fastenerfairitaly.com

Paylaş Tweet Paylaş
1146 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM