E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Helen Blomqvist Sandvik Coromant’ın Yeni Başkanı

Sandvik Coromant Nadine Crauwels’ten sonra Helen Blomqvist’in yeni Başkan olduğunu açıkladı. 

 

Başkan olarak Helen, Sandvik Coromant’ın imalat araçları ve talaşlı imalat çözümleri alanındaki lider pozisyonunun arttırılmasından ve imalat sektörünü ileri taşıyan bilgilerin paylaşımından sorumlu olacak. Helen Sandvik Talaşlı İmalat Çözümleri Başkanlığına yeni atanan Nadine Crauwels’e bağlı olup Sandvik Talaşlı İmalat Çözümleri Yönetim Ekibinin bir üyesi olacak. Kendisi yeni görevine 1 Aralık 2020’de başlıyor. Blomqvist’in Sandvik Coromant’ta güçlü bir geçmişi olup şirkete 2003’te araştırma mühendisi olarak katılmıştır. Bu 17 yıl içerisinde Ürün Yönetimi ve Ar-Ge yanı sıra satış alanlarında çeşitli yöneticilik görevleri yapmış — Kuzey Avrupa Bölge Satış Genel Müdürü olmuştur. Kendisi iki patent sahibi olup 2018’de Sandvik Coromant Yılın Lideri ödülü almıştır. Blomqvist İsveçli olup Stockholm Üniversitesi’nden Yapısal Kimya Doktora Derecesi bulunmaktadır. 

 

“Müşterilerimize katma değer kazandıran ürünler ve çözümler konusunda olağanüstü bir konuma sahip olan Sandvik Coromant şirketinin başına geçmekten memnuniyet ve onur duyuyorum. Sandvik Coromant’ın yönetim ekibi, çalışanları ve iş ortakları ile birlikte ürün ve hizmetlerimizi, yenilikçi gücümüzü geliştirmeye devam ederek bu sektörü daha ileri götürerek imalat sektörünün geleceğini belirlemeye yönelik stratejimizi hayata geçirmeyi umuyorum. Pazar lideri rolümüzün güçlendirilmesi ilgi odağım olacaktır.” diyor Blomqvist.

 

Sandvik Coromant dünya çapında 3100’ü aşkın patent sahibidir, bünyesinde 7600 personel bulunmaktadır ve 150 ülkede temsil edilmektedir. Sandvik Coromant hakkında daha fazla bilgi ve en son haberler için, lütfen Sandvik Coromant web sitesini ziyaret ediniz. 

Paylaş Tweet Paylaş
1348 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM