E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
En Küçük Ayrıntılara Kadar Kusursuz Frezeleme!

boehlerit

Boehlerit freze programının en yeni ürünü olan BETAtec 90P çok amaçlı kenar frezeleme takım sistemleri ile yüksek performansta kesme işlemi hedeflenmiştir. Çok amaçlı yüksek performansa sahip takım sistemleri ile kullanıcıların sadece takım maliyeti değil aynı zamanda genel stok maliyetleri azaltılmaktadır. Yenilikçi takım sistemleri DELTAtec 90P ile daha yüksek ilerleme değerlerinde çalışılabileceği gibi iki farklı frezeleme (Yüksek ilerleme ve kenar frezeleme) yapılabilmektedir.

 

Çok amaçlı yeni takım sistemleri yüzey freze, parmak freze ve vidalı tip olmak üzere üç farklı tipte üretilmektedir. Farklı malzeme grupları için geliştirilmiş uygun kesici uç kaliteleri ile ideal işleme yapılabilmektedir.

 

Küçük çaplı takımlar – Yüksek performans ve verimlilik
Küçük çaplı takımlar ile yenilenmiş BETAtec 90P ve DELTAtec 90P frezeleme sistemlerinin ürün yelpazesi genişletilmiştir. Yeni LPMX 06 uçların takıldığı BETAtec 90P takım sistemlerinde 10-50 mm çap aralığında yüzey freze, parmak freze ve vidalı tip frezeler kullanılmaktadır.  Yeni SDMT 06 uçların takıldığı DELTAtec 90P takım sistemlerinde 16-35 mm çap aralığında parmak freze ve vidalı tip frezeler kullanılmaktadır.

 

Yeni takım sistemleri ile model ve kalıpçılık endüstrisinde 62 HRC malzeme sertliğine kadar işleme yapabildiğimiz yeni uçlar ideal işleme performansına ve verimliliğe sahiptir. Özellikle sertleştirilmiş malzemeler için geliştirilmiş HIPIMS homojen kaplama katmanı sayesinde yüksek uç ömrü ile model ve kalıp işlemlerimiz daha da kolay hale gelmektedir. Yeni takım sistemlerinin bir başka avantajı, daha dar adımlar ile yerleştirilmiş uçların üzerinde oluşan düşük kesme gerilimleri sayesinde yüksek işleme hacmine ulaşıyor olmasıdır. Dip yüzeylerde kalan malzemelerin boşaltılması için gereken ekstra takımlara ihtiyaç duyulmadan aynı takımla işlem tamamlanmış olur. 

Paylaş Tweet Paylaş
1238 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM