E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
ENEMAC’tan Dolaylı Tahrikler İçin Tork Sınırlayıcı ECKH

Doğrudan tahrikler alanında, ALMANYA Kleinwallstadt’tan tahrik uzmanı ENEMAC, kapalı mil kaplinleri ile birkaç tork sınırlayıcı sunmaktadır.

 

Diğerlerinin yanı sıra, her iki tarafta metal körüklü kaplin ataşmanlı ve konik göbekli ECKH tipi, her iki tarafta büzülme diskli 3000 ebadından itibaren. Bu tip, 9.000 Nm’ye varan yüksek güç yoğunluğu ile etkileyicidir. Güvenilir tork sınırlamasını metal körüklü kaplinlerin ikna edici avantajlarıyla birleştirir. Örneğin, motor mili ile çıkış mili arasındaki 3 mm’ye kadar eksenel kaçıklıkları ve 1,4 mm’ye kadar yanal hizasızlıkları sorunsuz bir şekilde telafi edebilir ve aynı zamanda yüksek burulma sertliği elde eder.

 

Bu kaplin, 5 ila 120 mm arasındaki mil çaplarını 4000 rpm’ye kadar kolayca barındırabilir. Tork sınırlayıcı, 243 K ile 473 K arasındaki bir sıcaklık aralığında kullanılabilir.

 

Ayrılma torku müşteri tarafından sürekli olarak ayarlanabilir. Bu tork sınırlayıcı, korozyona karşı korumalı bir model olarak da mevcuttur. ECKH tipi genellikle makine mühendisliğinin yanı sıra test tezgahları ve imalatında ayrıca konveyör sistemlerinde ve ağır sanayide kullanılır.

Paylaş Tweet Paylaş
1431 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM