E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Başarılı Kapanış: 5. TOS+H Expo, Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği Alanındaki Lider Konumunu Pekiştiriyor

Düsseldorf, 27 Mayıs 2024 – 2 - 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da beşinci kez düzenlenen TOS+H Expo tam anlamıyla bir başarıydı. Üç gün süren etkinlikte 19 ülkeden 163 katılımcı, kişisel koruyucu ekipmanlar (KKD), akıllı giysiler, yapay zekâ tabanlı sağlık koçları ve sanal gerçeklik uygulamaları gibi iş sağlığı ve güvenliği alanında yenilikçi ürün ve teknolojileri tanıttı. 53 ülkeden 4.143 fuar ziyaretçisi, yoğun uluslararası ilginin ve fuarın bölgede artan öneminin altını çizmiş oldu. 

 

TOS+H Expo 2024, İstanbul Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve eş zamanlı İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’nun organizatörü Sadık Ayhan Saruhan, Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcıları Eylül Aydın Kutlu ve Muhammet Kamil Işık ile Messe Düsseldorf Üst Düzey Yöneticisi Petra Cullmann tarafından açıldı. 

 

İhtisas konularına yer veren sempozyum büyük ilgi gördü
İstanbul Sanayi Odası’nın eş zamanlı düzenlediği iş yerinde korunma ve sosyal güvenlik sempozyumunda 1.670’in üzerinde katılımcı yer aldı. 16 oturumda güvenlik ve iş kazalarının önlenmesi, şirket ve kurumlarda iş güvenliği uygulamaları ile deprem ve afet yardımı gibi önemli konular ele alındı.

 

Devlet ve sanayi el ele
Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açılış töreninde yer almanın yanı sıra kendi standıyla da aktif olarak katılım sağladı. Bu durum Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği standartlarının giderek artan önemini gösteriyor.

 

 „TOS+H Fuarı, yalnızca yenilikçi ürün ve teknolojilerin sunulduğu değil, aynı zamanda bölgesel uzmanlar ve uluslararası üreticiler arasındaki bilgi alışverişi kanalıyla iş güvenliği ve sağlığının korunması alanında ilerlemeyi yönlendirdiği vazgeçilmez bir platform olduğunu kanıtladı. İhtisas fuarı ve sempozyumun birleşimi, Türkiye’de daha güvenli bir çalışma dünyası için yeni standartların geliştirilmesine belirleyici bir katkı sağlıyor” diye açıklıyor Petra Cullmann.

 

Katılımcıların açıklamaları memnuniyeti gösteriyor 
„İlk kez katıldığımız TOS+H fuarının bizim için çok başarılı geçtiğine inanıyoruz. TOS+H fuarının bize katmış olduğu tecrübe ile önümüzdeki senelerdeki fuarlarda görüşmek dileğiyle” diye açıklıyor Fucan Personel Giyim ve İş Güvenliği firması Genel Müdürü Sedat Pekbaş. Necati Gökhan Aslan: “MEKAP olarak TOS+H fuarına ikinci kez katılmak, firmamız için gerçekten harika bir deneyim oldu. Hem ziyaretçi profili hem de organizatör firmanın sağladığı hizmetler sayesinde verimli bir fuar geçirdik. Yenilikleri sektöre sunmanın heyecanıyla, ziyaretçilere yeni tasarımlarımızı tanıtarak ve sektöre yönelik çözümlerimizi sunarak etkileyici bir izlenim bırakabildiğimizi düşünüyoruz. TOS+H fuarının bize sağladığı platform ve destek için teşekkür ederiz. Gelecek TOS+H fuarı için şimdiden sabırsızlanıyoruz.”

Paylaş Tweet Paylaş
5341 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM