E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
TIANGONG INTERNATIONAL Markasının Türkiye’deki Satışı Tek Bir Noktadan

Değerli İş Ortaklarımız,

 

TIANGONG INTERNATIONAL markasının Türkiye’deki temsilcisi olarak; marka haklarımızı ve TG ürünlerini etkileyen kritik bir konuda sizi uyarmak için bu duyuruyu paylaşıyoruz.

 

Tiangong; 50 yıla yaklaşan geçmişi, üretim tesislerindeki son teknolojiye sahip üretim ve test ekipmanlarıyla hatasız ve üstün kaliteli çeliklerin tedarik edilmesini uluslararası alanda garanti altına almaktadır. Son dönemlerde ise piyasada, TG markası taklit edilerek sahte ürünlerin üretildiği ve sahte ürünlerin TG etiketleri ile satışa sunulduğu tespit edilmiştir. Piyasada bulunan söz konusu sahte ürünler, bilgimiz veya onayımız dahilinde üretilmemekte, TG kalite standartlarını karşılamamaktadır. Şirketimizin, piyasadaki yetkisiz satıcılardan temin edilen bu sahte ürünlere ilişkin herhangi bir sorumluluğu bulunmamakta olup siz değerli müşterilerimizin mağdur olmaması adına TG markasının orijinalliğini, kalitesini ve güvencesini ihlal eden faaliyetlerle adli ve idari makamlar nezdinde mücadelemizi sürdürüyoruz.

Siz değerli müşterilerimizin, piyasadaki satıcılardan tedarik ettiği ürünlerin orijinalliği hakkında herhangi bir tereddüt yaşadığı takdirde, bizlerle iletişime geçerek ürünlerin orijinalliğini doğrulamasını rica ederiz. Bu kapsamda, TG markasına ilişkin herhangi bir marka hakkı ihlaliyle karşılaşırsanız veya bundan şüphelenirseniz, durumu gecikmeksizin aşağıda yer alan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle paylaşmanız, sahtecilikle olan hukuki mücadelemize önemli katkı sunacak ve sizin de olası mağduriyetlerinizin önüne geçecektir.

 

TG markasının bütünlüğünü ve güvencesini korumamıza yardımcı olduğunuz ve konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

 

Saygılarımızla,
TG Middle East Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Adres: Kocaeli KOBI OSB Köseler Mah. 3. Cad. No: 15 Dilovası/Kocaeli
E-Posta: info@tgme.com.tr
Web: www.tgme.com.tr 

Paylaş Tweet Paylaş
90 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM