E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Quattrotec - Yeni Güvenli İşleme Özelliğine Sahip Tornalama ve Delme Takım Sistemi

Uzun zamandan beri kullanılmakta olan Pentatec üniversal takım sistemleri 5 farklı takım yerine kullanılabilen takım değişim süresi ve işleme süresince takım hareketi olmadığı için %30 zamanı kısaltan torna ve delme takımlarıdır. Devrim niteliğinde yeniliğe sahip Quattrotec takım sistemi ile akıllı işleme konseptine yeni bir adım atıyoruz; özel uç oturma yuvalarına sahip güvenli çalışma imkanı bu ürünü öne çıkartan başka bir özelliktir. Yeni Quattrotec takım sistemini kullanıcılarıyla buluşturan Avusturyalı karbür ve takım uzmanı Boehlerit, tüm malzeme gruplarında kullanılabilen Quattrotec takımlar ile kullanıcıların maliyetlerini aşağıya çekiyor. Özel dizayn edilmiş tek bir takımla, doludan delik delme (parçanın ve takımın dönmesi ile)-çap tornalama-alın tornalama-delik tornalama gibi 4 önemli işleme özelliğine sahip takımlar oldukça düşük titreşim değerlerinde çalışmaktadır. Güvenli, kolay işleme sistemine sahip rakipsiz Quattrotec takımlarda kullanılan uçların altındaki çentik, uçların %100 doğru ve hızlı takılmasını sağlamaktadır. 

 

Boehlerit’in denenmiş ve test edilmiş farklı sertliklerdeki kaliteleri aşınmaya dayanıklı CVD kaplama veya işlem güvenliği sağlayan PVD kaplama özelliklerini uçlarda görebilmekteyiz. Bu sayede farklı işleme yöntemlerine göre kaliteleri seçebilmekteyiz.

 

Yenilikçi Quattrotec takım programı, işleme ve takım değiştirme sürelerini, takım tüketimini azaltır. Aynı zamanda, sıfırdan geliştirilen bu son derece stabil takım sistemi gelişmiş proses güvenliği ile uygulama sırasında verimliliği ve esnekliği artırır. Quattrotec  ile – Boehlerit’in yeni yollarını hep birlikte  keşfedelim.

Paylaş Tweet Paylaş
1513 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM