E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
FANUC’tan Türkiye’ye Büyük Ödül Fanuc’un Türkiye Partneri He-Pro Mekatronik’e İnovasyon Ödülü

fanuc, ödül

Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc’un Türkiye parteri He-Pro Mekatronik, globalden ödülle döndü. Global Partner Award 2019’da ‘İnovasyon Ödülü’ne değer bulunan He-Pro Mekatronik, Fanuc Robotları sayesinde porselen sektörüne yönelik sunduğu inovatif çözümleriyle birinci olmaya hak kazandı.

 

Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc’un Türkiye partneri He-Pro Mekatronik,  büyük bir başarıya imza attı. Global Partner Award 2019’da Fanuc’un akıllı robotları sayesinde porselen sektörüne yönelik sunduğu inovatif çözümleriyle 108 farklı ülke arasından birinci olmaya hak kazanan He-Pro Mekatronik, inovasyon çalışmalarına verdiği önemi bu ödülle bir kez daha kanıtladı. 

 

FANUC, geçtiğimiz günlerde her yıl global partnerlerini belirli başvuru kriterlerine göre değerlendirdiği ve kazanan firmaları açıkladığı bir ödül töreni düzenlendi. Global alanda oldukça geniş bir entegretör ağına sahip olan FANUC, Global Partner Award 2019 etkinliğinde bu sene İnovasyon dalında 108 farklı ülke arasında FANUC Türkiye partneri He-Pro Mekatronik firmasını, porselen sektörüne yönelik sunduğu çözümü ödüllendirdi. Bugüne kadar ilk defa Türkiye’den bir partnerin birinci olarak ödül aldığı Japonya’daki bu önemli törene He-Pro Mekatronik firmasından Satış Müdürü Hakan Baykoz ve Proje Müdürü Gani Özgür Tuncay katıldı.  Ödül, FANUC Corporation Robot Departmanı Genel Müdürü Dr. Kiyonori Inaba tarafından He-Pro Mekatronik yöneticilerine takdim edildi. 

 

Ödüle ilişkin açıklamada bulunan Fanuc Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, Türkiye partneri olan He-Pro Mekatronik’in global çapta önemli bir ödüle değer bulunmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Fanuc’un gücünü partnerlerinin gücüyle katladıklarını belirten Yiğit, He-Pro Mekatronik’in başarısını kendi başarıları olarak gördüklerini belirtti.

fanuc,ödül

Paylaş Tweet Paylaş
1754 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM