E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Böhler, Türkiye’nin Stratejik Sektörlerine Çözüm Ortağı Oluyor

Global metal lideri voestalpine Grubu’nun Yüksek Performanslı Metaller Bölümü’nün Türkiye’deki satış şirketi olan voestalpine High Performance Metal Türkiye, Böhler markası ile havacılık sanayiden tıbbi ürünlere, medikal sektöründen, cam, petrol ve doğalgaz endüstrisine kadar farklı sektörlerin katma değerli ve kaliteli çelik ihtiyacını karşılıyor. Dünyada 50 ülkede faaliyet gösteren marka, geliştirdiği ürünler ve çözümlerin yanı sıra sunduğu bilgi birikimi ve deneyimiyle endüstrilerle ortaklık kurarak Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. 

 

Türkiye’nin ilk ve tek çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama sağlayıcısı voestalpine High Performance Metal Türkiye, bünyesinde yer alan markalarla otomotivden beyaz eşyaya, ambalajdan makine ve kalıp sektörlerine kadar çok sayıda sektöre en ideal çözümleri sunuyor. Türkiye’de farklı sektörleri 30 yıldır takım ve yüksek hız çelikleri ile özel malzemelerin yanı sıra ısıl işlem, desen, PVD kaplama ve katmanlı üretim çözümleri gibi katma değerli hizmetlerle buluşturuyor. Böhler markasıyla da kaliteli takım, yüksek hız çelikleri ve özel çelik üretiminde dünya çapındaki tartışılmaz uzmanlığını ortaya koyan voestalpine High Performance Metal Türkiye, havacılık sanayiden cam ve gıda endüstrisine kadar çok sayıda sektörün üretimini hızlandırırken, kesici takım ve bıçak sanayisi gibi alanları da katma değerli çelikle buluşturuyor. 

 

Faaliyetlere sürdürülebilir verimlilik kazandırıyor
Böhler’in takım, yüksek hız çelikleri ile özel çelikler alanında dünya standartlarını belirleyen lider tedarikçilerinden biri olduğunu vurgulayan Böhler Satış ve Pazarlama Direktörü Can Tulgarer, geliştirdikleri yeni nesil ürünlerle çok sayıda sektörden şirketlerin her türlü talebine karşılık vererek ekonomiye sundukları katma değeri her geçen gün artırdıklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu:“Böhler çelikleri; kesici takımlardan her türlü bıçak üretimine, plastik kalıp endüstrisinden gıda ve ambalaj sanayiine, döküm ve özel malzemelerin üretiminden havacılık sanayiine, enerjiden petrol ve doğalgaz endüstrisine, tıbbi ürünlerden otomotiv endüstrisine kadar günlük ihtiyaçlarımıza yönelik her türlü ürün ve üretim alanında kullanılıyor. Takım çeliklerinden paslanmaz ve plastik kalıp çeşitlerine, saç ve plakalara kadar farklı ürün çeşitlerimizle sektörlerin faaliyetlerine sürdürülebilir verimlilik kazandırıyoruz. Özellikle cam endüstrisi için geliştirdiğimiz paslanmaz çelikler, havacılık endüstrisine yönelik özel çelikler ile petrol ve doğalgaz endüstrisine kazandırdığımız katma değerli ürünlerimizle Türkiye’nin en stratejik sektörleriyle çözüm ortaklığı kuruyoruz.” 

 

Köklü deneyiminden gelen bilgi birikimi
Bugün dünyada 50 ülkede faaliyet gösteren Böhler, bu yönüyle de Türkiye’deki şirketlere oldukça gelişmiş bir bilgi birikimi sunuyor. Üst düzey çelik üretiminin yanı sıra soluksuz sürdürdükleri Ar-Ge çalışmaları ve sundukları profesyonellik ile sektörlerin değişen ihtiyaçlarına nokta atışı çözümler geliştirdiklerini belirten Can Tulgarer, “Dünya üzerinde 50 ülkede faaliyet gösteren bir marka olmanın avantajları oldukça büyük. Bu bize çok geniş bir veri tabanına ulaşma imkânı tanıyor. Müşterilerimizin bugün ilk kez karşılaştığı sorunlar daha önce farklı ülkelerde çözülmüş olarak karşımıza çıkabiliyor. Bu gibi durumlarda biz de Böhler’in  geniş veri tabanından faydalanarak Türkiye’deki şirketlere yol haritası sunuyoruz” dedi.

 

“Müşterilerimize değer katma yolculuğumuzu soluksuz sürdürüyoruz”
Çelik üretiminde yüksek performans beklentilerini karşılamanın yolu yeni teknolojiler kullanmaktan geçiyor. Gerçekleştirdikleri Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla şirketlere rekabet avantajı sunduklarını ifade eden Can Tulgarer, “Müşteri odaklı hizmet prensibimizle geliştirdiğimiz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize değer katma yolculuğumuzu hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu kapsamda yeni ürünlerimizin çalışmalarını hızlandırdık. Soğuk iş uygulamalarında daha yüksek aşınma dayanımı olan K360 ESR ürünümüz, pazarda büyük bir ilgi ile karşılandı. Yüksek Alaşımlı Soğuk İş Takım Çelikleri Grubu’nun yeni üyesi olan ürünümüz otomotiv ve beyaz eşya sektörlerinin özellikle derin çekme ve form verme operasyonlarında rakiplerinin çok önünde bir performans sergiliyor. Yüksek Hız Takım Çelikleri Grubu’nun yeni ürünü olan S630 ürünümüzle soğuk şekil verme sektörlerinde kesme operasyonlarını kolaylaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş Tweet Paylaş
538 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM